Promosi Shaklee November 2015

Assalamualaikum

Bulan ni agak special sikit. Banyak perkara menarik bakal berlaku. InsyaAllah. Buat masa ni Ros update dulu promosi Shaklee November 2015 ya.

 

November 2015

Bulan ni ada promosi Vitamin C tau.

1.   Beli 6 Percuma 1

promosi shaklee nov 2015 vitamin c

2.       Beli 2 dapat 5% discount

promosi shaklee nov 2015

Kalau beli 6 botol Vitamin C, untunglah. Dapat percuma sebotol.  Sebotol Vitamin C tahan 6 bulan. Kalau share dengan suami, tahan 3 bulan. Itu pun kalau sehari sebiji. Kalau rasa macam nak demam, Ros akan makan lebih sikit. InsyaAllah. Sistem imun badan jadi lebih kuat.  Anda boleh hadiahkan kepada parent 2 botol dan 2 botol lagi untuk mertua. Selebihnya untuk anda sekeluarga ni. 🙂

 

Vitamin C Shaklee mengandungi 500mg Vitamin C. Setiap jam, tablet vitamin C akan merembes 100mg Vitamin C selama 5 jam. Dengan technology sustained release ini, badan kita akan sentiasa mendapat Vitamin C yang cukup kerana tiada yang terbazir.

 

Supplement tambahan untuk anak-anak juga ada promosi.

 

3. Vitalea for Children- Beli 3 Percuma 1

promosi shaklee nov 2015 vitalea children

Bukan orang dewasa je perlukan supplement tambahan. Anak-anak juga patut diberikan supplement tambahan kerana mereka sedang membesar. Semestinya mereka perlukan nutrisi yang cukup untuk menyokong perkembangan mereka.

 

Shaklee juga telah melanjutkan promosi YES pack. Anda akan mendapat harga yang super duper best sekiranya mendaftar sebagai ahli. Banyak tau kelebihan menjadi ahli ni.

 

4. Extended YES PACK

extended yes pack

Ingin buat pesanan, boleh hubungi Ros di 019-367 3245.

signature Ros Ahmad1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge