Follow:
Kesihatan Optimum

Vivix Untuk Perokok Tegar Agar Dapat Berhenti Merokok Sepenuhnya

Assalamualaikum

 

Vivix ternyata boleh membantu perokok tegar berhenti merokok. Anda boleh tengok testimoni di bawah.

vivix untuk perokok tegar

 

Testimoni 1:

vivix untuk perokok tegar1

Testimoni 2:

vivix untuk perokok tegar2

Testimoni 3:

vivix untuk perokok tegar3

 

Ros ada terima message daripada orang yang berminat nak cuba Vivix sebagai ikhtiar berhenti merokok. Tapi bila mereka dapat tahu harga sebotol Vivix RM 475, terus mereka diam. Barangkali tidak sanggup nak melabur RM 475 untuk Vivix. Mahal ke?

 

Kalau dibandingkan dengan kanser paru-paru, kos rawatannya jauh lebih tinggi. Itu pun kalau masih belum terlambat untuk dirawat. Kalau dah stage 4, mmm faham-faham je lah. Terfikirkah anda mengenai keluarga anda? Isteri dan anak-anak? Sudahkah anda membalas jasa ibubapa anda?

 

Kalau nakkan lebih penjimatan, terus ambil Twin Pack Vivix. Anda akan dapat keahlian Shaklee percuma dan juga penghantaran percuma. Bukan tu je, bulan depan anda akan dapat cash bonus yang dimasukkan terus ke akaun bank anda. Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk maklumat lanjut.

 

Hargailah kesihatan anda mulai sekarang. Kalau betul anda sayangkan diri sendiri dan keluarga, terus whatsapp Ros di 019-367 3245 untuk order.

 

Cara Order:

 

1.Kalau nak order sendiri, boleh klik ORDER NOW.

Kalau anda order sendiri, jangan lupa untuk whatsapp Ros di 019-367 3245 juga untuk konsultasi. Ros nak bagitau cara makan yang berkesan untuk anda- customer Ros yang tersayang!

 

2.Kalau ada nak tanya soalan apa-apa soalan berkaitan produk ini, boleh whatsapp Ros di 019-367 3245.

 

3. Kalau nak tahu macam mana nak dapat harga lagi best, whatsapp Ros di 019-367 3245. Ros kongsikan bagaimana anda boleh dapat harga 15-20% lagi murah. 🙂

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

  • Reply permohonan upu

    daripada habiskan duit beli vape konon boleh hentikan rokok, baik beli yang ni.
    permohonan upu recently posted… Permohonan UPU Ke UA IPTA/Politeknik/ILKA Sesi 2016/2017My Profile

    18 February 2016 at 1:42 pm
    • Reply Ros

      betul tu. elok beli Vivix untuk tingkatkan kualiti kesihatan. 😉

      25 February 2016 at 7:54 am
  • Reply Tonik Ajaib

    Alhamdulillah Vivix memang sangat membantu bagi perokok yang ada semangat nak berhenti kan.
    Tonik Ajaib recently posted… 6 Rawatan Semulajadi Untuk Pesakit Bell PalsyMy Profile

    23 February 2016 at 3:51 pm
    • Reply Ros

      Alhamdulillah. Niat nak berhenti kena ada. Bila ambil Vivix ni, bukan dapat berhenti merokok je. Badan pun jadi lebih cergas.

      25 February 2016 at 7:56 am

    Leave a Reply

    CommentLuv badge