Follow:
Set Keputihan

Vitamin Shaklee Untuk Keputihan Agar Tiada Lagi Bau Yang Tidak Menyenangkan

Assalamualaikum

Dah mula risau dengan keputihan yang anda alami? Jangan risau. Ros akan kongsikan penyelesaiannya- vitamin Shaklee untuk keputihan.

 

vitamin shaklee untuk keputihan

 

Yang penting, anda mesti tahu yang keputihan ada 2 jenis iaitu keputihan Fisiologis dan keputihan Patologis. Kalau keputihan Patologis, yang tu memang boleh meyebabkan faraj berbau busuk dan gatal. (Jangan sampai suami tegur dulu tau..)

keputihan kronik

Ciri-ciri keputihan Patologis yang lain:

  • lendir yang kental dan melekat
  • berwarna kuning, kelabu atau hijau
  • keluar dengan banyak
  • merah di kawasan sekitar faraj

 

Kalau anda mengalami keputihan Patologis ni, anda boleh mengamalkan Set Keputihan Shaklee.

poster set keputihan

 

Set Keputihan terdiri daripada 2 supplement:

  • Alfalfa Complex (S) – 330 biji
  • Garlic Complex- 60 biji

 

Fungsi setiap supplement:

  1. Alfalfa Complex bersifat antikulat. Ia boleh mengurangkan bau busuk serta mengurangkan rasa gatal di bahagian faraj. Alfalfa juga bertindak sebagai detox untuk membuang toksik yang ada di dalam badan. Yang paling best, Alfalfa juga bertindak sebagai perapat ala-ala kacip fatimah.
  2. Garlic Complex merupakan antibiotik semulajadi. Ia menghalang jangkitan kuman dan kulat daripada merebak. Secara tidak langsung, Garlic Complex dapat meningkatkan sistem imun badan.

 

Set Keputihan ini berharga RM 125 sahaja dan telah membantu ramai wanita yang dah berkahwin untuk menghilangkan keputihan mereka.

 

Jom tengok testimoni pengguna.

testimoni set keputihan

 

Selain mengamalkan Set Keputihan, antara tips lain yang boleh anda amalkan untuk mengurangkan keputihan adalah:

  • elakkan mengunakan sabun untuk mencuci bahagian luar faraj
  • lap bahagian luar faraj sebelum memakai seluar dalam
  • elakkan memakai bedak dan wangian di kawasan faraj
  • pakai pelapik seluar dalam atau panty liner
  • pakai seluar dalam daripada kain kapas
  • kerap menukar panty liner

 

Macam mana? Nak tunggu lagi?

Usah biarkan masalah keputihan anda berlarutan sampai suami tegur baru nak order. Ros pasti anda tak nak suami tegur dahulu kan.

Klik terus icon di bawah:

 

atau,

Anda inginkan harga yang leeebih murah? Daftarlah sebagai member Shaklee. Banyak yang anda dapat JIMAT bila anda nak beli produk Shaklee lagi selepas ini.

Hubungi Ros di 019-367 3245 atau klik terus link whatsapp Ros >> www.wasap.my/60193673245.

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply titan

    memang kena jaga isu ni.

    kalau tak..memang rasa rendah diri sangat.
    titan recently posted… Tak SEMUA sampah kekal jadi sampah. Ada sampah boleh jadi Sumber TENAGA.My Profile

    6 January 2016 at 11:42 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge