Follow:
Produk Supplemen

Vitalea Shaklee- Multivitamin Pertama Di Dunia

Assalamualaikum

 

Mesti anda pernah dengar perkataan “Vitamin” kan. Tahukah anda dari mana datangnya perkataan “Vitamin”? Sebenarnya perkataan Vitamin atau Vita-Min datang daripada perkataan “Vitalize Mineral”.

 

Vitalize Mineral merupakan multivitamin Shaklee dalam bentuk cecair yang dicipta 101 tahun yang lalu. Kini ia dalam bentuk tablet dan dikenali sebagai Vitalea Shaklee.

 

Vitalea Shaklee Multivitamin Pertama

 

Vitalea juga merupakan multivitamin terpantas di dunia terlarut dalam air dan juga badan kita. Bila cepat terlarut, kesemua nutrisi dalam Vitalea dapat diserap oleh badan kita. Bukannya dibuang melalui air kencing.

 

Tahukah anda, jualan Vitalea dah mencecah 930 juta pack. Banyak kan..

 

Apa kebaikan Vitalea Shaklee?

 

Ujian klinikal menunjukkan orang yang ambil Vitalea selama setahun dapat mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%.

 

Selain itu, Vitalea dapat menambah tenaga serta meningkatkan kecergasan badan seseorang. Sebab itulah, Vitalea diambil sebelah pagi di mana ia dapat meningkatkan mood dan tenaga anda untuk menyelesaikan tugasan harian.

 

Sebagai multivitamin, Vitalea membekalkan 12 vitamin dan 7 mineral penting yang diperlukan oleh tubuh manusia.

 

Tak semestinya anda dah makan ikut piramid makanan, anda tidak perlu ambil multivitamin.

Tahukah anda, semasa proses memasak, banyak vitamin musnah akibat suhu tinggi. Ada juga yang terlarut dalam air semasa anda masak.

 

Inilah fungsi Vitalea- mencukupkan keperluan nutrisi anda dengan memenuhkan nutrisi yang lompong itu.

 

Bagi ibu hamil yang nak maintain Hb cantik sepanjang kehamilan, ambil Vitalea bersama Vitamin C untuk penyerapan zat besi yang optimum.

 

Vitalea juga wajib diambil oleh ibu-ibu dalam pantang. Sepanjang berpantang, anda mesti tahu yang sesetengah makanan tidak boleh dimakan seperti yang jenis berangin, sejuk dan tajam. Boleh rujuk entri Ros >> makanan yang dilarang semasa dalam pantang << ni. Bila anda ambil Vitalea, keperluan nutrisi anda akan dipenuhi.

 

Ibu menyusu juga sangat perlukan Vitalea untuk menyusukan anak. Vitalea dapat memberikan tenaga untuk anda sepanjang hari. Takde lah pagi-pagi dah larat kerana anak kuat menyusu. Vitalea juga memastikan susu badan anda berkualiti.

 

Berapa harga Vitalea Shaklee?

 

Sebotol Vitalea berharga RM 88.75 sahaja. Ia mengandungi 120 tablet dan tahan sehingga 3 bulan ( bergantung kepada cara makan Vitalea Shaklee yang pengedar anda sarankan.) Ros ada dos istimewa buat customer Ros. 🙂

 

Apa tunggu lagi.. Dapatkan sebotol hari ini juga!

 

Untuk order, anda boleh hubungi Ros di 019-367 3245. Ros akan berikan konsultasi eksklusif buat customer Ros.

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply Ibu Zarith

    Vitalea memang best! Zarith dulu ada masalah tekanan darah rendah, bila konsisten ambil Vitalea, Vita-C dan B-Complex Alhamdulillah sekarang dah ok =)
    Ibu Zarith recently posted… Meal Shakes Penawar Sembelit Kanak-Kanak Dan Atasi Masalah Susah MakanMy Profile

    11 August 2016 at 12:37 am
  • Reply titan

    tu dia.

    yang pertama lagi tuhh..
    titan recently posted… The pain of being IGNORED.My Profile

    11 August 2016 at 4:00 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge