Follow:
Kesihatan Optimum, Tips

Tips Agar Suami Berhenti Merokok Tanpa Dia Sedari

Assalamualaikum

Anda suka bau rokok? Ros tak suka betul bau rokok. Paling tak suka, orang merokok depan isteri dan anak-anak. Kesian kat anak-anak yang masih kecil. Tak pasal-pasal mereka terdedah kepada asma dan penyakit paru-paru. Si isteri mungkin terpaksa redha je dapat suami yang merokok.

 

tips agar suami berhenti merokok

 

Jangan putus asa untuk nasihat suami berhenti merokok. Ros ada tips agar suami berhenti merokok tanpa dia sedari.

 

Tips Agar Suami Berhenti Merokok:

 

  • pujuk suami dengan lembut agar dia berhenti merokok demi keluarga.

Takkan dia nak tinggalkan anda dengan anak-anak disebabkan kanser paru-paru, kanser mulut dan kanser leher. Kalau anda sedang hamil, pujuk suami untuk berhenti demi bayi yang dikandung. Bayi terdedah kepada kelahiran pramatang, kerosakan otak dan kecacatan saraf tunjang. Mesti dia taknak kan?

 

  • sokong suami bila dia cuba untuk berhenti

Sokongan moral daripada si isteri memang penting. Alihkan perhatian dia bila dia mula rasa nak merokok. Bersabar dengan karenah suami semasa fasa berhenti merokok ni. Mungkin dia akan cepat marah sikit. Ada juga yang menggigil sejuk macam nak demam. Oleh itu, jagalah dia sebaik mungkin.

 

  • Sirap merah, Vivix daripada Shaklee

Yang ni.. Ros nak share juga sebab dah ada yang berjaya berhenti merokok dengan Vivix. Anda boleh masukkan sesudu Vivix ke dalam minuman suami.

vivix-bottle

Tak caya? Tengok video testimoni daripada Encik Uzir ni. Beliau dah merokok selama 20 tahun lebih dah.

 

Alhamdulillah.. Seronok sangat isterinya.

 

Bagaimana Vivix membantu?

  1. Vivix membantu detox nikotin di dalam darah, organ dan otak. Bila nikotin masih ada dalam tubuh perokok, dia akan rasa nak merokok lagi. Dengan Vivix, ketagihan merokok akan makin berkurangan.
  2. Vivix membantu memperbaiki sel-sel yang rosak akibat merokok sebelum ni. Bila sel dah elok, bila dia cuba merokok, dia akan rasa lain macam. Akhirnya, dia tak nak merokok lagi.
  3. Vivix membantu mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Macam Ros cakap tadi, ada sesetengah orang akan rasa menggigil nak demam bila dia tak merokok. Dengan Vivix, badan perokok tak ‘terkejut’ sangat.

 

Cuba lah 3 tips yang Ros kongsikan di atas.:-) Dengan Vivix, risiko suami anda nak dapat diabetes dan darah tinggi juga akan berkurangan.

<< Cara Menurunkan Darah Tinggi >>

<< Supplement untuk Diabetes >>

 

Harga Vivix sebotol RM 475. Mahal ke? Cuba anda kira-kira balik..

Sehari sekotak = RM 10, sebulan RM 300. Tu kalau hisap sekotak. Kalau perokok tegar, sehari 2 kotak rokok kan. Cuba anda bayangkan lepas suami anda dah bebas daripada merokok. Banyak yang boleh disimpan tu…

 

Ada berita baik ni!! Sekarang ada promosi TwinPack Vivix yang sangat berbaloi. Anda akan dapat..

  • Free memberships
  • Free postage
  • Cash back bonus pada pertengahan bulan depan

 

Best tak? Cepat hubungi Ros di 019-367 3245 untuk dapatkan Twinpack Vivix ni. Ros tak jamin bulan depan ada lagi promosi ni.

 

Cara Order:

 

1. Kalau nak order sendiri, boleh klik ORDER NOW.

Kalau anda order sendiri, jangan lupa untuk whatsapp Ros di 019-367 3245 juga untuk konsultasi. Ros nak bagitau cara makan yang berkesan untuk anda- customer Ros yang tersayang!

 

2. Kalau ada nak tanya soalan apa-apa soalan berkaitan produk ini, boleh whatsapp Ros di 019-367 3245.

 

3. Kalau nak tahu macam mana nak dapat harga lagi best, whatsapp Ros di 019-367 3245. Ros kongsikan bagaimana anda boleh dapat harga 15-20% lagi murah. 🙂

signature Ros Ahmad1

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply titan

    tahniah pada yang berjaya berhenti.

    sebab memang bukan nak berhenti nih.

    yang berjaya, memang bukan calang-calang berusaha tuh.
    titan recently posted… Warna-warni MSMW 2016My Profile

    5 February 2016 at 4:33 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge