Follow:
Kewanitaan

Testimoni Set Keputihan Shaklee

Assalamualaikum

VOICE MESSAGES YANG TIDAK DISANGKA-SANGKA

Tadi Ros dapat voice message dari seorang auntie ni. Dah banyak kali follow up lepas dia ambil Set Keputihan, nak tahu masalah keputihan dia dah hilang ke belum. Sebelum ni tak berjawab pun whatsapp Ros.

Lepas dengar Voice Message baru Ros tahu dia tak faham message bahasa Malaysia dan juga tak reti nak taip perkataan melayu.

Tanpa berlengah lagi, terus Ros call nak dengar sendiri feedback dia. Dalam voice message dia bagitau dia minum ubat tu. Bagus ubat tu. Keputihan dia dah elok.

Confuse pulak Ros sebab Set Keputihan tu vitaminnya jenis tablet.

Rupanya betullah dia makan Set Keputihan Shaklee. Ada satu tablet warna putih dan juga tablet bulat-bulat warna hijau.

Fuhhh.. lega. Ingatkan anak sedara dia belikan supplemen lain juga.

Masa berurusan beli set Keputihan ni, anak sedara perempuan yang uruskan. Dia segan nak suruh anak-anak lelaki bujang dia carikan penyelesaian masalah Keputihan dia.

Untung auntie ni ada anak sedara perempuan yang baik hati tolong whatsapp Ros tanyakan set keputihan ni.

Ada yang berkenan nak cuba Set keputihan untuk hilangkan ketidakselesaan anda?

Anda boleh terus whatsapp Ros di 019-367 3245.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge