Follow:
Kecantikan, Tips

Testimoni Produk Hilangkan Parut Jerawat Di Muka

Assalamualaikum

Rupanya ramai yang cari produk hilangkan parut jerawat di muka.Ros faham sangat keadaan anda. Kurang keyakinan diri, rasa malas nak jumpa orang kalau takde hal penting. Tapi kalau kerja yang memang hari-hari kena jumpa orang, memang tak boleh lari kan. Apa salahnya cuba usahakan untuk hilangkan parut jerawat tu.

 

testimoni hilangkan parut jerawat

 

Ramai yang dah berjaya atasi masalah parut jerawat mereka dengan supplement Shaklee yang terdiri daripada:

  • Energizing Soy Protein (ESP)
  • Sustained Release Vitamin C
  • Vitamin E
  • B-Complex

set hilangkan parut jerawat

Jom Ros kongsikan testimoni daripada pengguna yang dah berjaya atasi masalah kulit mereka.

 

Testimoni 1:

testimoni hilangkan parut jerawat di muka

Cik Puan Noi amalkan Set D yang terdiri daripada Vitamin C, Vitamin E dan B-Complex. Beliau juga ambil ESP dan GLA. Dalam masa 4 bulan, dah nampak perbezaan yang ketara. Bestnya…

GLA dicadangkan untuk wanita yang ada masalah hormon yang tak stabil. Bila hormon tak stabil, jerawat keluar suka hati dia je kan. Ros suggest, anda yang ada masalah hormon tak stabil ni ambil GLA sekali.

 

Testimoni 2:

testimoni hilangkan parut jerawat di muka 2a

Sis Najihah pun amalkan ESP, Vitamin C, Vitamin E dan B-Complex secara konsisten. Supplement Shaklee akan bertindak dari dalam. Maksudnya, ia akan memperbaiki dulu sel-sel dalam badan kita. Bila sel kita sihat, barulah boleh dapat kulit yang sihat juga.

 

Nak tengok rupa sis Najihah lepas 6 bulan konsisten ambil set cantik ni?

testimoni hilangkan parut jerawat di muka 2b

Kulit beliau lebih cerah, garis-garis halus makin berkurangan dan kulit lebih halus dan bersih. Cantik kan?

Kesan memang lambat. Tapi takpe.. Itu lebih baik daripada terus licin, putih melepak tapi bila kena matahari rasa pedih semacam je. Itu tandanya produk tersebut ada bahan kimia yang berbahaya.. Hati-hati tau.

 

Al-kisah ada seorang sis ni sering bertukar-tukar produk kecantikan sebab tak jumpa yang sesuai. Kulit muka beliau makin lama, makin teruk. Sehinggalah selepas 7 tahun, baru beliau jumpa produk yang serasi dengan beliau. Anda boleh tengok sendiri video testimoni beliau dalam entri Ros << Cara Hilangkan Parut Jerawat Berlubang >> .

 

Ros tak rasa anda nak tunggu 7 tahun macam beliau untuk cuba produk yang semulajadi dan tiada bahan kimia berbahaya. Betul? Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk atasi masalah parut jerawat berlubang yang dah lama menghantui anda tu.

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Ibu Zarith

    wah..flawless habis lepas gunakan shaklee ni. terbaik lah!
    Ibu Zarith recently posted… 9 Panduan Pemakanan Ibu Semasa Dalam Pantang Dan Mitos Disebalik Cara Berpantang DahulukalaMy Profile

    26 January 2016 at 3:54 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge