Follow:
Kewanitaan, Tips

Testimoni: Cyst Kecut Dengan GLA Shaklee

Assalamualaikum

Hari jumaat lepas Ros dapat whatsapp daripada seorang customer Ros ni. Beliau tinggal berdekatan dengan rumah Ros di Damansara. Hujung bulan Mac yang lepas, Ros ada COD GLA Complex untuk kecutkan cyst beliau.

 

testimoni cyst kecut selepas amalkan gla

Beliau hubungi Ros untuk sampaikan berita gembira yang cyst beliau dah mengecil.  Syukur..  Alhamdulillah.. Ros sangat gembira dapat membantu beliau.

 

Masa awal-awal doktor detect cyst tu, ada 2 cyst sebesar 5 cm. Selepas mengamalkan GLA, satu cyst dah hilang. Tinggal satu lagi cyst mengecut menjadi 2.5 cm. Semoga lepas ni, cyst yang tinggal tu hilang juga.

 

Jom tengok testimoni beliau:

testimoni cyst kecut dengan gla

 

Customer Ros ni sebenarnya dalam ikhtiar nak dapatkan zuriat juga. Beliau dan suami ambil Set Kesuburan sebelum doktor kesan beliau ada cyst. Sama-sama kita doakan yang customer Ros ni dapat hamil cepat-cepat.

 

Anda mengalami masalah yang sama dengan customer Ros ni? Hubungi Ros di 019- 367 3245 untuk konsultasi. Usah biarkan cyst anda semakin membesar dan terpaksa dibuang melalui pembedahan. Kalau tak dibuang, risau cyst tersebut pecah, berdarah ataupun berpintal. Ia boleh membahayakan nyawa anda!

 

Cara Order:

 

1. Kalau nak order sendiri, boleh klik ORDER NOW.

Kalau anda order sendiri, jangan lupa untuk whatsapp Ros di 019-367 3245 juga untuk konsultasi. Ros nak bagitau cara makan yang berkesan untuk anda- customer Ros yang tersayang!

 

2. Kalau ada nak tanya soalan apa-apa soalan berkaitan produk ini, boleh whatsapp Ros di 019-367 3245.

 

3. Kalau nak tahu macam mana nak dapat harga lagi best, whatsapp Ros di 019-367 3245. Ros kongsikan bagaimana anda boleh dapat harga 15-20% lagi murah. 🙂

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge