Follow:
Kecantikan, Tips

Shaklee Effect Ros Dengan Vitamin C Sustained Release

Assalamualaikum

Baru-baru ni kami sekeluarga ke pantai. Saja bercuti ke sana. Luqman pun dah lama tak ke pantai. Kali terakhir pergi masa bulan June 2015. Masa tu Maryam baru berumur 10 bulan macam tu.

 

Tahun lepas pergi, Ros cuba bagi Maryam pijak pasir. Nak rangsang deria sentuhan dia kononnya. 😛 Sambil-sambil perkenalkan dia dengan alam semulajadi. Mana nak dapat pasir bila duduk di bandar.

 

Tapi, Maryam kurang selesa nak pijak pasir tu. Last-last selfie dengan Ummi je sambil duduk atas tikar.

 

Kali ni pergi pantai, Maryam masih takut nak pijak pasir. Tapi main pasir dia ok. Tu pun pakai sandal. Lepas main selfie lagi dengan Ummi. Pandai Maryam selfie ni. Cepat-cepat dekatkan muka dia dekat muka Ummi.

 

shaklee-effect-ros

 

Cepatnya masa berlalu. Kejap je Maryam dah besar.

 

Bila tengok gambar sendiri, makin ok pula kulit Ros sejak ambil megados Vitamin C ni. Vitamin C ni supplemen kegemaran Ros untuk kulit cantik. Ditambah lagi dengan Set Asas Nutriwhite yang terdiri daripada pencuci, toner dan juga uv protection.

 

Anda boleh tonton apa Set Penjagaan Asas Nutriwhite yang Ros pakai. 🙂

 

 

Masa Ros gi pantai hari tu, Ros pakai uv protection tu. Kulit pun tak kena sunburn. Best!

 

Bulan ni promo Vitamin C tau. Grab sekali dengan ESP ( Energizing Soy Protein ), insyaAllah kulit cantik akan jadi milik anda.

 

Boleh tengok testimoni kulit cantik yang lain juga kalau anda masih tak yakin.

  1. Rahsia Kulit Cantik Tanpa Suntikan
  2. Testimoni Kulit Cantik Dengan Shaklee

 

Boleh juga cuba tips ini kalau kulit anda kering bersisik.

 

Baca juga tips pudarkan parut jerawat.

 

Kalau anda ada parut berlubang, boleh amalkan tips yang Ros kongsikan di entri Cara Hilangkan Parut Jerawat Berlubang.

 

Izinkan Ros bantu atasi masalah kulit anda. Sebenarnya masalah kulit boleh diperbaiki asalkan anda nak atasi dan konsisten dengan apa yang Ros cadangkan.

 

Fast Action, Fast Result!

Lagi cepat anda bertindak, lagi cepat anda rasai kesannya. 🙂

 

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk konsultasi sekarang.

signature Ros Ahmad1

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge