Follow:
Kecantikan, Tips

Set Kulit Cantik Untuk Student – Mampu Milik

Assalamualaikum

 

Tak dinafikan adik-adik student pun nak memiliki kulit yang cantik dan cerah. Kak Ros faham. Masa sekolah menengah masa jerawat first naik kat muka, punyalah sedih dan risau sebab kawan-kawan cakap tu jerawat batu. Masa tu memang takut lah muka Kak Ros berlubang-lubang nanti. Masa tu mana Kak Ros tahu pasal Set Kulit cantik untuk student.

 

Kebetulan ayah Kak Ros nak datang melawat Kak Ros kat asrama. Terus Kak Ros pesan, bawakan pencuci muka dan bedak sejuk. Lupa pula nak suruh beli vitamin untuk kulit cantik di farmasi. Tapi masa tu mana Kak Ros kenal Shaklee lagi. 😛

 

Alhamdulillah. Bukan jerawat batu pun. Tapi perasaan jerawat naik tu memang tak boleh dilupakan. Huhuhu. Setiap kali makan nasi ayam kat dewan makan, selalu Kak Ros minta tomato dari kawan-kawan yang tak suka makan tomato. Tak pun masa ambil makanan, minta diletakkan banyak-banyak tomato. 🙂 Tomato kan makanan untuk kulit cantik.

 

Adik-adik kat U ni mesti dapat elaun kan. Guna duit dengan cermat. Beli apa yang perlu je. Pada pandangan Kak Ros lah, kalau kulit ada masalah jerawat, tak rugi beli supplement Set Kulit Cantik ni. Yang penting dua supplemen ni dulu.

 

set kulit cantik untuk student

Set Kulit Cantik Budget ni terdiri daripada 2 supplement:

  1. Vitamin C Sustained Release untuk mencerahkan kulit
  2. Vitamin E untuk memudarkan parut serta melindungi kulit daripada pancaran uv

 

Kalau ada budget lebih, lagi bagus dapatkan Full Set Kulit Cantik.

Boleh baca entry ini >> Cara Hilangkan Parut Jerawat <<

 

Jom tengok testimoni customer yang konsisten amalkan Set Kulit Cantik Budget ni.

set kulit cantik untuk student

Saudara tegur lubang kat muka dah kurang..

Officemate pun cakap nampak macam dah makin flawless.

Cik Abang cakap makin putih.

 

Tengok juga testimoni ni >> Kulit Cantik Dengan Shaklee <<

 

Selain supplemen untuk kulit cantik, adik-adik kena pilih produk skincare yang betul juga. Semak dulu bahan-bahan yang ada dalam produk skincare tersebut. Kak Ros risau adik-adik makan supplemen Shaklee ni tapi pakai skincare yang banyak bahan kimia.

 

Jenuhlah badan nak singkirkan bahan-bahan kimia tu. Sebab tu makan produk Shaklee untuk kulit cantik pun lambat dapat kesan. Nanti jangan salahkan Shaklee pula.

 

Kalau adik-adik nak tahu, Shaklee pun ada produk skincare. Untuk kulit orang Asia (macam adik-adik dan Kak Ros ni 🙂 ), produk yang skincare yang patut adik-adik guna adalah Nutriwhite.

 

Adik-adik dah tengok video Kak Ros pasal Set Asas Nutriwhite yang patut dimiliki?

 

 

Kalau adik-adik nak dapatkan Set Kulit Cantik Budget atau Set Asas Nutriwhite ni, bolehlah hubungi Kak Ros di 019-367 3245.  Nanti Kak Ros guide adik-adik dengan cara makan yang betul untuk dapatkan hasil yang memuaskan hati.

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply jida

    Kalau ada jerawat ni, boleh menyebabkan rasa segan n malu nak jumpa org kan? Kalau sebiji pn dah sorok2..apatah lgi kalau muka penuh berjerawat..cepat2 cari langkah pencegahan sblm jerawat makin banyak di muka.
    jida recently posted… Panduan Mengurangkan Masalah Gemuk AirMy Profile

    26 August 2016 at 1:57 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge