Follow:
Kewanitaan, Tips

Set Kesihatan Wanita – Promosi Istimewa Dari Julai – September 2016

Assalamualaikum

Apa khabar anda wanita gojes semua? Ros harap anda dikurniakan tahap kesihatan yang baik untuk menguruskan diri sendiri, suami dan anak-anak tersayang.

 

Di zaman moden yang penuh cabaran ni, setiap hari wanita akan berdepan dengan pelbagai dugaaan. Yang mengandung dengan loya dan lenguh-lenguh badan. Yang berpantang stress dengan bayi yang asyik menangis macam tak kenyang menyusu. Yang dah berumur dengan emosi yang tidak stabil disebabkan penurunan kadar estrogen di dalam badan. Macam-macam cabaran kan.

 

women youre amazing

Disebabkan wanita ini begitu istimewa, Shaklee memperkenalkan Set Kesihatan Wanita seperti Gorgeous Set, Prenatal Set, Postnatal Set dan Amazing Golden Set. Set Penjagaan Kulit Nutriwhite juga termasuk. Wanita mana yang tidak pentingkan produk penjagaan muka seperti pencuci, toner dan pelindung uv kan.

Woman.. you are amazing

 

Lebih istimewa, setiap pembelian set-set di atas, anda akan mendapat 2 beg kertas #LiveAmazing sementara stok masih ada. Kalau anda tambah RM 12, anda akan mendapat jute beg yang sangat cantik. Ros pun tak sabar nak dapatkan satu untuk diri sendiri.

 

Nak order sendiri pun boleh, klik je link di bawah k.

Gorgeous Set

Prenatal Set

Postnatal Set

Amazing Golden Set

Nutriwhite Skin Care

 

Hubungi Ros di 019- 367 3245 untuk sebarang pertanyaan atau pembelian. Ingat, diri anda begitu istimewa. 🙂

 

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Mek ila Jual Vitamin

    Memang best set ini. Mek ila pun dah dapatkan satu beserta beg yang cantik.
    Mek ila Jual Vitamin recently posted… Tensionnya Mamat Ni Bila Rambut Asyik Gugur Sampai Nak BotakMy Profile

    28 July 2016 at 10:48 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge