Follow:
Hamil, Penyusuan, Tips

Set Berpuasa Shaklee Membantu Ibu Hamil Dan Ibu Menyusu Kekal Bertenaga

Assalamualaikum

Selamat berpuasa buat anda semua, pembaca blog RosAhmad.com yang disayangi. Macam mana puasa hari ini? Semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan baik. Jaga juga tingkah laku di bulan puasa ni. Bukan puasa makan minum je semata-mata. 🙂

 

Bagi ibu yang hamil atau menyusu, bertabah lah menjalani ibadah puasa. Puasa semasa sedang hamil dan menyusu memang mencabar. Kalau tak larat sangat, anda boleh cuba Set Berpuasa Shaklee untuk ibu menyusu dan ibu hamil yang lebih dikenali sebagai Mighty 3 Gems yang terdiri daripada ESP, Mealshakes dan Performance Drink.

 

set berpuasa shaklee

 

Baca juga >> Makanan Untuk Ibu Menyusu Semasa Berpuasa Agar Susu Kekal Banyak <<

 

Ros ada juga kongsikan 5 Tips Ibu Hamil Berpuasa Penuh sebelum ni. Baca ye.. 🙂

 

Jom tengok testimoni Mighty 3 Gems yang sangat best ni.

 

Testimoni 1:

3 Gem 5

 

Perkongsian daripada Encik Firdaus dari Terengganu.

Kisah Ibu Menyusu Yang Berpuasa

Tahun lepas, first time isteri saya puasa sambil menyusukan anak sulung  kami.

Sangat mencabar!

Jam 4 petang dah tak larat nak buat apa-apa. Ada beberapa kali tu, saya balik kerja, isteri dah terbaring atas lantai depan pintu.

Memang kesian sangat..

9 hari tak dapat puasa sebab memang tak larat!

Itu kisah tahun lepas..

Tahun nih isteri kena ganti puasa. 9 hari tu!

Masa mengandung aritu lupa nak ganti puasa. Terpaksa lah ganti puasa walaupun tengah menyusukan anak kedua. Sambil-sambil tu kena layan anak sukung kami yang suka main kat luar.

Alhamdulillah tahun ni isteri saya mengamalkan Shaklee untuk berpuasa. Sahur simple je. Performance Drink + Energizing Soy Protein + Kurma.

Hari pertama puasa ganti, saya terkejut tengok isteri saya!

Jam 7 petang masih mampu dukung anak jalan-jalan depan rumah padahal waktu siang teman anak sulung main di luar. Kadang-kadang tengah panas terik.

Terima kasih Shaklee!

Alhamdulillah isteri saya boleh berpuasa sambil terus bertenaga dari sahur sampai ke berbuka.

 

Testimoni 2:

3 Gem 4

 

Perkongsian Puan Nor Fahidayu:

Lupa bagitau saya punya testi.. hehehe

Tahun lepas saya breastfeed anak sepenuhnya.. masa tu baby baru berumur setahun.. dah tentu permintaan susu dia demand lah kan..

Time sahur saya minum ESP+Performance Drink (PD)+Mealshakes+kurma+susu.. huhu.. sedap kan.. hehe

Tapi memang kenyang dan bertenaga sepanjang hari walaupun bekerja di luar.. saya jaga bazar masjid india dan kawasan bukit bintang tau time tu..

Alhamdulillah.. 3 Gems sangat membantu.. susu perahan tetap maintained 10-12 oz lebih sehari.

 

Ingin kekal bertenaga sepanjang Ramadhan ini macam Puan Khadeejah dan Puan Fahidayu? Hubungi Ros di 019- 367 3245 untuk order Set Mighty 3 Gems hari ini juga! Usah biarkan bulan yang mulia ini berlalu dengan sia-sia.

 

Cara Order:

 

1. Kalau nak order sendiri, boleh klik button Order Now di bawah.

order now

Kalau anda order sendiri, jangan lupa untuk whatsapp Ros di 019-367 3245 juga untuk konsultasi. Ros nak bagitau cara makan yang berkesan untuk anda- customer Ros yang tersayang!

 

2. Kalau ada nak tanya soalan apa-apa soalan berkaitan produk ini, boleh whatsapp Ros di 019-367 3245.

 

3. Kalau nak tahu macam mana nak dapat harga lagi best, whatsapp Ros di 019-367 3245. Ros kongsikan bagaimana anda boleh dapat harga 15-20% lagi murah. 🙂

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge