RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

Assalamualaikum

Ni first time Ros join Giveaway. Anda pun boleh juga Giveaway ni. Sangat dialu-alukan.

Red carpet giveaway

Cara nak sertai :

  1. Follow blog Papaglamz.com

(http://www.papaglamz.com/)

  1. Like Facebook page Papaglamz
  2. Follow Instagram Papaglamz– Jika ada

Buat entry mengenai giveaway ini di blog anda, lekat banner yang ala-ala Night Dinner punye Red Carpet tu kuat-kuat dalam entri dan backlink ke entri Giveway ni di Papaglamz.com.

Lepas dah publish entry giveaway tu, share kan link entry tersebut di ruangan komen di bawah entry ini. Share sekali nama Facebook anda dan Instagram (jika ada).

Senang kan? Apa tunggu lagi..

Ros Ahmad

019-367 3245

4 Comments


  1. Terima Kasih join.. Dalam masa terdekat akan umumkan pemenang.. Rerajin terjah blog Papaglamz yer.. Heheheh..

    Reply

    1. Terima kasih juga sebab buat giveaway tu.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge