Follow:
Kesihatan Optimum, Tips

Rahsia Ibu 4 Anak Menjaga Kesihatan Diri Agar Menjadi Ibu Ohsem

Assalamualaikum

Tahu tak anda, perempuan lagi cepat nampak tua daripada lelaki. Bila beranak je, muka dan badan nampak tua beberapa tahun. Dengan berat tak turun balik walaupun dah habis pantang.

<< Cara Turunkan Berat Badan Selepas Bersalin >>

<< Cara Hilangkan Parut Jerawat >>

 

Ros ada buat Body Age checkup dengan Karada Scan. Ada kawan Ros tu, masih muda dan belum berkahwin. Body Age beliau 18 tahun padahal umur dah 23 tahun. Bila check Body Age kawan yang dah kahwin dan ada baru seorang anak pula, Body Age kawan ni pula, 10 tahun lebih tua daripada usia sebenar. Banyak kan beza.

 

Biasa juga kita jumpa orang yang ramai anak ni, kelihatan tua. Mana tak nya, tak sempat nak jaga diri. Nak mekap, nak pakai shawl lilit-lilit pun tak sempat.Lebih-lebih lagi kalau anak masih kecil. Ros pun suka pakai tudung instant je sekarang. Mekap memang tak.

 

Ros nak kongsikan dengan anda testimoni ibu 4 anak ni. Cuba tengok gambar beliau masa anak baru 2, anak 3 dan masa anak 4.

rahsia ibu anak 4

Ini apa yang beliau kongsikan:

 

‘Bila dah beranak dua sempat lagi nak jaga muka nak jaga badan…kire boleh urus diri lagi..

Masuk anak 3 dah huru hara sikit..mmg kulit xde mslh sgt xde jerawat cume jelas terlihat kulit tu dah nampak tua dari usia kan & agak kusam.

Alhamdulillah lepas berVivix sepanjng tempoh berpantang masa bersalin ank 4..nampak perubahan kulit..kulit lebih cerah dari sebelum..nampak lebih bersih & lebih fresh..

Totally kesihatan mmg ohsem, berpantang sendiri..ade kene bentan urat & baik dgn Vivix juga. Syukur2 pada Allah yg mengizinkn.

 

Best kan!

Anda pun boleh. Dapatkan sebotol Vivix pada harga RM 475 sekarang. Nak lagi best, beli Twin Pack terus. Boleh kongsi dengan suami sekali. Nanti dua-dua awet muda. 🙂

 

Dengan pembelian Twin Pack, anda akan dapat:

  • Keahlian Shaklee secara PERCUMA
  • Cash Bonus pada bulan hadapan
  • Penghantaran ke seluruh Malaysia secara PERCUMA

 

Hubungi Ros sekarang di 019-367 3245 untuk order.

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge