Follow:
Promosi Bulanan

Promosi Shaklee November 2016 – Masa Untuk Kurus

Assalamualaikum

Apa khabar semua? Terkejut harga minyak naik? Benda tu kita tak boleh nak kawal. Mungkin sampai masanya anda fikir untuk tambah pendapatan dengan income kedua.

 

Kalau tak dapat kurangkan perbelanjaan, kenalah tambahkan pendapatan. Segeralah bertindak sekarang. Usah tunggu sampai tahun depan.

 

Lepas ni boleh perbanyakkan makan makanan yang dimasak secara kukus atau grill. Tak memerlukan banyak minyak. Yang bestnya, Shaklee ada promosi untuk Set Kurus. Apalagi, tetapkan target anda nak turun banyak mana dalam sebulan ni. Tulis besar-besar di atas kertas dan tampal di tempat yang anda boleh nampak selalu.

 

Mommies yang baru bersalin pun mesti dapatkan berat badan sebelum mengandung cepat-cepatkan. Ros kongsikan beberapa tips di entri >> Tips Kurus Selepas Bersalin << . Atau anda buat je 4 perkara ni selepas bersalin. >> 4 Cara Kurus Selepas Bersalin <<.

 

Selain daripada tu, pastikan juga anda lindungi keluarga anda dengan supplement tambahan yang dapat meningkatkan sistem pertahanan badan mereka. Dalam seminggu mesti Ros bagi anak-anak dan suami makan Nutriferon.

 

Nutriferon tu eloklah anda simpan di rumah untuk masa-masa anak tak sihat. Boleh juga diambil oleh orang dewasa. Tak perlu panadol lagi lepas ni kalau demam. Ambil Nutriferon je sebagai ikhtiar sembuhkan demam.

 

Baca juga >> First Aid dan Rawatan Chicken Pox <<

dan juga entri ini >> Perkara yang perlu ibubapa lakukan bila anak tak sihat <<

 

Bulan ni promosi Shaklee adalah seperti berikut:

Lecithin : buy 4 at 3
Alfalfa : buy 4 at 3
Vitalea for Children : buy 4 at 3
Nutriferon : buy 2 get 5% discount
Nutriferon : buy 6 free 1

promosi-shaklee-nov-2016

 

Boleh hubungi Ros di 019-367 3245 jika anda perlukan konsultasi dan juga untuk pembelian mana-mana produk Shaklee.

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge