Follow:
Promosi Bulanan

Promosi Shaklee Mac 2016 – ESP Yang Digemari Ramai

Assalamualaikum

Promosi Shaklee Mac 2016 memang ditunggu-tungu oleh semua orang. Buat yang belum tahu, bulan ni ada offer untuk Energizing Soy Protein atau dikenali sebagai ESP.

 

promosi shaklee mac 2016

Ramai yang suka terutamanya ibu menyusu kerana ESP ni bukan sahaja milkbooster yang sangat best, energy booster juga. Memang ibu-ibu perlukan banyak tenaga nak menguruskan urusan kerja, rumahtangga, suami dan anak-anak.

<< Milkbooster Ibu Menyusu >>

 

Ibu yang dalam pantang pun selalu ambil ESP untuk memastikan stok susu banyak sebelum masuk kerja di samping menurunkan berat badan kepada berat sebelum mengandung. Bayi ibu-ibu yang mengamalkan ESP sangat putih dan gebu tau. Tak caya cuba dulu.

<< Set Bersalin Banyakkan Susu >>

 

ESP juga sesuai untuk orang ada gastrik kerana ESP memberikan rasa kenyang yang lama. Kalau tak sempat sangat breakfast, bancuh je dulu ESP. Mudah kan.

 

Sebenarnya, semua orang perlukan ESP tau sebab ESP merupakan satu-satunya supplement yang ada di pasaran, yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia. Anda tak perlu risau tentang sumber ESP kerana ESP dihasilkan daripada kacang soya yang tidak diubah genetiknya. Kalau nak ambil supplement berasaskan sumber protein, ambillah ESP kerana ESP mengandungi 22 jenis asid amino yang diperlukan oleh tubuh kita.

promosi esp mar 2016

Dengan pembelian 6 canister  ESP, anda akan dapat 1 canister  percuma. Beli dua canister ada 5% off. Bukan selalu tau offer ni.

 

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk order. Ros akan bantu anda dengan cara dan waktu makan yang betul untuk anda capai objektif kesihatan anda. Ye lah nak kurus lain waktu  makannya. Untuk ibu menyusu, lain juga waktu makannya. 🙂

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge