Follow:
Promosi Bulanan

Promosi Shaklee Julai 2016 – Vivix & Promosi Khas Untuk Wanita

Assalamualaikum

 

Lagi beberapa hari kita akan menyambut Syawal. Hari ni mesti ramai dah mula balik ke kampung termasuk lah Ros sekali. Sebelum bercuti, Ros nak kongsikan promosi Shaklee bulan ni dulu. Ramai yang gembira bila Shaklee umumkan promosi bulanan ni. Ini lah masanya nak dapatkan harga terbaik produk Shaklee.

 

promosi shaklee julai 2016

Kalau anda beli 2 botol Vivix, anda akan dapat diskaun 5%. Jimat tu. Lebih kurang RM 47.50 tu. Boleh belanja famili makan atau bagi duit raya lebih sikit kat parents. 🙂

 

Anda boleh tengok apa lagi kelebihan yang anda bakal dapat bila beli Twin Pack Vivix ni.

kenapa mesti pilih twinpack

 

Kalau beli 6 botol, lagi untung, percuma satu botol. Anda boleh hadiahkan kepada ibu bapa, saudara yang ada masalah kesihatan seperti diabetes, gout, tekanan darah tinggi, sakit lutut dan sendi, bells palsy. Untuk berhenti merokok pun boleh ambil Vivix.

 

Selain promosi Vivix, Shaklee ada perkenalkan set untuk wanita:

  • Gorgeous Set ( ESP, Vitalea, Sustained Release Vitamin C, GLA Complex )
  • Prenatal Set ( ESP, Vitalea, Sustained Release Vitamin C, Omega, B-Complex, Ostematrix )
  • Postnatal Set ( ESP, Vitalea, Sustained Release Vitamin C, Omega, Alfalfa, Ostematrix )
  • Amazing Golden Set ( ESP, Vitalea, Sustained Release Vitamin C, Omega, GLA Complex, Vivix )

 

Menarik kan?

 

Kalau anda nak order, whatsapp je Ros di 019-367 3245. Ros akan beri konsultasi sebaik mungkin insyaAllah.

 

Selamat Hari Raya! Maaf Zahir dan Batin.

signature Ros Ahmad1

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge