Follow:
Umum

Promosi Shaklee Julai 2015

Assalamualaikum

Hari ni dah 1 Julai. Sekejap je setengah tahun dah berlalu. Cepat sungguh. Hari ni Ros nak kongsi dengan anda 3 promosi Shaklee yang sangat best. Rugi kalau anda tak rebut peluang. Tak tahu samada tahun ini Shaklee akan buat promosi yang sama ke tak.

Promosi Julai cover

Promosi 1:

Vivix merupakan anti penuaan terbaik dunia. Bukan untuk awet muda je, sirap merah ni sangat ajaib untuk kesihatan menyeluruh. Apalagi.. ini lah peluang untuk anda hadiahkan sebotol untuk ibubapa di kampung bila pulang berhari raya nanti.

Vivix bukan hanya untuk orang tua. Ros kongsikan 2 video bagaimana Vivix membantu memperbaiki tahap kesihatan dan kehidupan pengamalnya yang masih muda.

Video 1:

Encik Uzir telah berjaya berhenti merokok untuk selama-lamanya setelah diperkenalkan oleh isterinya yang tidak tahan menghidu asap rokok lagi. Suami anda merokok juga? Eloklah hadiahkan mereka sebotol Vivix.

Ros ada tulis pasal Berhenti Merokok Dengan Cepat di entry terdahulu.

Video 2:

Encik Abd Halim hampir lumpuh akibat kecederaan di tulang belakang. Alhamdulillah selepas mencuba Vivix yang membantu menyembuhkan daripada peringkat sel lagi, kini beliau kembali sihat dan boleh kembali bersukan.

Promosi 2:

B- Complex sangat sesuai untuk semua wanita baik yang sedang hamil, menyusu dan dalam pantang. B-Complex dapat memberikan tenaga segera di samping membantu mengurangkan stress dengan adanya vitamin B6.

Ros ambil B-Complex setiap hari. Rasa lega dan lebih tenang nak menyelesaikan tugasan di pejabat.

Promosi 3:

Vitalea for Children sangat sesuai diberikan kepada anak-anak anda. Dengan perisa anggur, anak-anak pasti suka.

Kalau tak, pastikan anda berikan anak makan makanan yang berkhasiat dan cukup dengan semua nutrisi harian yang diperlukan oleh anak-anak yang sedang membesar, ok?

Bulan ni masih ada tau FREE Vitalea (multivitamin) berharga RM88.75 jika anda mendaftar sebagai ahli dengan sebarang pembelian. Kalau nak tahu bagaimana nak dapat CASHBACK, boleh tanya Ros juga. Untuk pertanyaan dan belian, boleh hubungi Ros di 019-367 3245 . Ros akan bagi konsultasi EKSKLUSIF untuk customer Ros yang tersayang.

 

Ros Ahmad

019-367 3245

Shaklee ID: 1134 656

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge