Follow:
Promosi Bulanan

Promosi Shaklee Februari 2016- Masa Untuk Tingkatkan Sistem Imun

Assalamualaikum

Selamat datang Februari 2016. Pantas sungguh masa berlalu. Dah pun masuk bulan kedua di tahun 2016. Jom tengok apa promosi Shaklee Februari 2016 ni.

 

Promosi Shaklee Februari 2016

Yang bestnya, bulan ini promosi Nutriferon. Mungkin ramai yang tak tahu yang Nutriferon adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. Ia dapat mengukuhkan sistem imun badan kita dalam masa 3 hari. InsyaAllah.

 

Dalam keadaan cuaca panas sekaranag, eloklah kita mempertingkatkan sistem imun tubuh secara semulajadi dengan Nutriferon. Promosi BUY 7 AT 6 atau BELI 6 PERCUMA 1 sesuai untuk anda yang nak buat stok untuk seisi keluarga. Memang item wajib ada dalam First Aid Kits ni. Tak pun beli 2 pun dah dapat 5% diskaun.

 

Ros pun ada simpan untuk kegunaan pada masa yang diperlukan. Selalu juga Ros simpan dalam beg luggage balik kampung. Kalau ada tanda-tanda nak demam, terus ambil Nutriferon.

 

Kalau anda ada plan nak bercuti ke luar negara, amalkan Nutriferon agar anda sihat selalu untuk pergi bercuti. Risau dah beli tiket mahal-mahal. Tapi sakit tak boleh pergi pula. Rugi kan..

 

Twin pack Vivix pun masih ada 5% diskaun. Untuk anda yang dah lama cari ikhtiar untuk merawat diabetes, tekanan darah tinggi dan gout samada untuk ibubapa atau diri sendiri, inilah masanya dapatkan Vivix. Ramai yang dah mendapat perbaiki tahap kesihatan masing-masing dengan Vivix. Boleh rujuk entri Ros sebelum ini.

<< Ubat Untuk Diabetes >>

<< Cara Turunkan Tekanan Darah Tinggi >>

<< Tips Berhenti Merokok >>

 

Promosi lain adalah Zinc Complex yang tak kurang pentingnya dalam kehidupan seharian kita. Ia berkesan untuk mengeluarkan logam toksik seperti kadmium dan plumbum dari tubuh kita.

 

Untuk ibu berpantang, Zinc membantu mempercepatkan penyembuhan luka dan mengurangkan keguguran rambut.

 

Untuk lelaki, manfaat Zinc dikaitkan dengan kiraan sperma dan kesihatan prostat. Pengambilan Zinc setiap hari dapat meningkatkan kiraan sperma. Selain itu, ia dapat mengurangkan pembengkakan prostat sebanyak 70%.

 

Nak order? Hubungi Ros di 019-367 3245. Ros akan guide anda dengan cara makan yang betul agar matlamat kesihatan anda tercapai. 🙂

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Ibu Zarith

    Best! Suka sangat dengan nutriferon ni. Dah bertahun tak telan panadol di rumah kalau demam

    4 February 2016 at 2:05 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge