Follow:
Umum

Promosi Shaklee Disember 2015

Assalamualaikum

Pejam celik, pejam celik kita dah sampai ke penghujung tahun. Cepat betul masa berlalu kan. Jom Ros update anda dengan promosi shaklee disember 2015. Best tau!

 

Bulan ni ada promosi berikut:

  1. Collagen Buy 6 Free 1
  2. Collagen Twin Pack 5% off
  3. Lecithin Buy 6 Free 1
  4. Lecithin Twin Pack 5% off
  5. Vita Lea Kids Buy 3 Free 1

Best ke best?

 

Promosi Shaklee Disember 2015

 

Collagen Shaklee sesuai sangat untuk sesiapa yang nak kulitnya anjal, gebu, lembab pula tu. Ros sendiri dah guna tau. Recommended untuk anda yang pentingkan kecantikan. Psst… Collagen Shaklee dibuat daripada sisik ikan merah yang hidup di laut dalam pada kedalaman 5000m. Dalam kan? Sebab tu selamat dan tiada bahan kimia berbahaya.

Lain-lain kriteria yang perlu anda selidik sebelum beli sesuatu jenama Collagen, boleh baca entry Ros “Collagen Terbaik Untuk Wanita 30 an

 

Lecithin ni diperlukan oleh sesiapa yang nak kurus. Lecithin akan bertindak mengemulsikan lemak dan menyebabkan lemak terapung di darah. Oleh itu, lemak tidak akan melekat di salur darah. Lecithin sebenarnya tak dapat dihasilkan oleh badan kita. Kalau taknak ambil Lecithin, pastikan anda makan telur, jagung dan kacang soya tau.

 

Vita Lea Kids merupakan supplement yang perlu anda berikan kepada anak-anak yang sedang membesar. Ia mengandungi kesemua vitamin yang diperlukan oleh anak anda. InsyaAllah sistem imun anak-anak yang mengambil Vita Lea Kids juga kuat. Bila anak sihat, pasti anda pun senang hati kan.

<<Bila anak tak sihat.. >>

 

Limited Time Offer- 4 hari je

special offer 2_5 DecCepat tau!!

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk pertanyaan lanjut k. Bila anda jadi customer Ros, anda berhak mendapat konsultasi berterusan. Cepat-cepat tau.

 

Kalau anda nak tambah pendapatan, boleh buat Shaklee secara part-time. Boleh baca entry ni. << Jana Pendapatan Secara Online Walaupun Berkerja >> 🙂

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge