Follow:
Kecantikan, Tips

Produk Untuk Hilangkan Pigmentasi Secara Semulajadi

Assalamualaikum

Hujung minggu lepas, Ros pergi COD Vitamin C Sustained Release di TTDI. Semasa konsult adik manis tu cara makan Vitamin C, adik tu bagitau kulit Ros cantik. Alhamdulillah… Itu sebenarnya hasil konsisten Vitamin C sejak 2 tahun lepas.

 

Ros suka tengok kulit orang yang cantik dan Ros nak juga anda di luar sana dapat kulit yang cantik. Bukan apa, itu kepuasan diri Ros boleh bantu adik-adik, kakak-kakak dan abang-abang dengan masalah kulit yang dihadapi.

 

Selain masalah jerawat, pigmentasi juga merupakan masalah kulit yang boleh mencacatkan penampilan anda. Ianya tak berbahaya. Tapi bagi sesetengah orang, anda kurang berkeyakinan untuk berhadapan dengan orang ramai.

 

 

 

Sesetengah orang lebih suka pakai mekap untuk cover pigmentasi dan jeragat mereka. Tapi tu penyelesaian sementara je. Lepas bersihkan mekap, nampak balik jeragat tu.
Nak tak Ros bagi solusi untuk pudarkan pigmentasi tu? Kalau anda buat, tidak mustahil pigmentasi tu akan hilang selama-lamanya.

 

Ros ingin cadangkan agar anda amalkan produk untuk hilangkan pigmentasi ni iaitu Shaklee Collagen Powder. Collagen Powder diekstrak daripada sisik ikan merah yang hidup di laut dalam.

 

Jom tengok satu testimoni ni.

testimoni-hilangkan-pigmentasi

Perkongsian daripada Puan Sya:

Pic dua-dua ni memang pic asli.. tak pakai make up ke apa.. Sebab tu korang boleh tengok lagi kesan pigmentasi yang semakin samar-samar tu. Kalo sekiranya saya apply foundation memang kesan tu rata je dengan kulit.. Dulu kakak saya sendiri selalu suruh saya guna naturactor bagai heheh. Cuma saya rasa masih pelik kalo bersih tang-tang.. Dah bertahun-tahun ngan jeragat ni.. semakin teruk bila mengandung.. menjadi-jadi.

Jadi saya amik keputusan.. Biarlah saya tunggu hilang sendiri dengan supplement Shaklee ni.. tak yah susah-susah sembunyikan. Sebab saya yakin ia akan hilang… Btw umur saya masih 24 tahun ( salam perkenalan.. Saya mama 3 anak kecil. 😛 ramai pulak dok PM saya panggil kakak.. segan.. hikhik )

Kesan utama collagen ni.. sangat terasa kulit kita lembut je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tapi semua-semua. Kesan calar-calar, sunburn.. semua takde dah.. sebab dulu saya ni memang ahli persatuan.. aktif berjemur, berkhemah sana sini.

 

Teruja nak dapatkan hasil yang sama? Hubungi Ros di 019-367 3245 atau anda klik terus icon ORDER NOW di bawah.

order now

Lepas tu, whatsapp Ros di 019-367 3245 untuk Ros berikan konsultasi dan cara makan eksklusif untuk customer Ros yang tersayang. 🙂

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

  • Reply Amin Hakim

    Wahhh.. mesti bagus kan produk nie.. terbaikkk

    12 December 2016 at 10:20 pm
    • Reply Ros

      Encik Amin kena cuba dulu produk ni. 🙂

      27 December 2016 at 7:53 am
  • Reply jida

    Kulit cantik secara semulajadi, tak perlu nak letak make up banyak2 dah
    jida recently posted… Testimoni Pencuci Muka Nutriwhite, Menyesal Kalau Tak GunaMy Profile

    27 December 2016 at 9:53 am
  • Reply muja

    setakat ni tak de lagi masalah ni. cuma garis halus nak start nampak. huuu

    28 December 2016 at 8:52 pm
    • Reply Ros

      tu tandanya dah makin kurang kolagen tu.

      29 December 2016 at 8:16 am

    Leave a Reply

    CommentLuv badge