Perjumpaan Pertama 2016 Yang Mengujakan Dan Menyuntik Semangat

Assalamualaikum

Hari ini Ros ada perjumpaan bersama upline untuk perancangan bisnes cycle 2016/2017. Sebenarnya cycle Shaklee bermula Mac nanti. Tapi kena plan dari sekarang apa yang nak dicapai cycle baru nanti.

 

Dalam perjumpaan hampir 3 jam tu banyak dikongsikan cara nak capai target yang ditetapkan tu.

 

Yang paling penting, kena ada BIG WHY yang akan sentiasa mengingatkan kita apa tujuan kita buat bisnes Shaklee ni. Ada yang nak berhenti kerja. Ada yang nak bawa mak pergi umrah. Terharu Ros dengar BIG WHY  setiap orang . Sob.. Sob..

 

1452350043185

 

Jika anda bercadang nak buat bisnes juga tapi tak tahu bisnes apa, jomlah joinlah group Shaklee kami. Produk dah ada. System dah ada. Mentor pun dah ada. Terpulang anda nak buat sekarang atau nanti.

 

Kalau buat nanti, hasilnya pun nanti lah kan.. Hubungi Ros sekarang di 019-367 3245 sekarang untuk pertanyaan lanjut.

signature Ros Ahmad1

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge