Peluang Jana Pendapatan Secara Online Walaupun Anda Bekerja

Assalamualaikum

Baru-baru ni, Ros pergi ke satu seminar bisnes untuk memperkasakan lagi ilmu di dada. Seminar diadakan di hujung minggu, jadi dapatlah Ros join kerana tidak bekerja. Tak perlu nak fikir, Maryam nak tinggal dengan siapa. Ros memang bawa Maryam sekali ke seminar tu. Lagi pun Maryam menyusu badan. Senang. Tak perlu bawa termos air panas dan sebagainya. Luqman pula keluar jalan-jalan dengan Abi dia.

 

Seminar tersebut disampaikan oleh Mr Kelmen Ooi, Vice President Shaklee. Orangnya penuh dengan aura positif. Dah lah kelakar. Memang best dapat tips eksklusif terus dari beliau untuk diaplikasikan dalam perniagaan online masing-masing.

 

Memang niat Ros datang ke seminar tu untuk menolong diri sendiri supaya Ros dapat membantu ibu-ibu di luar sana untuk menjana pendapatan secara online juga. Paling kurang buat secara sampingan dahulu. Sekurang-kurangnya bila keadaan memaksa untuk berhenti kerja, kita ada backup plan.

 

Sebenarnya senang nak buat bisnes Shaklee ni. Asalkan anda mahu rebut peluang di hadapan mata anda. Bukan tengok sahaja peluang tersebut berlalu. Anda yang pilih apa yang anda mahu. Bukan orang lain!

 

Bisnes Shaklee boleh dilakukan oleh orang yang bekerja kerana:

 

  • dilakukan secara online melalui blog. Anda perlu tulis entri blog anda sekali. Tetapi entri itu akan kekal ada sampai bila.
  • tak perlu jumpa orang. Jika berkerja, anda mungkin kekurangan masa nak jumpa customer secara offline kan.
  • order barang boleh dilakukan secara online. Hanya perlu ke www.Shaklee2U.com.my.
  • tak perlu ke pejabat pos. Pembelian melalui Shaklee2U akan dihantar terus ke alamat customer.
  • tak perlu simpan stok. Kalau nak simpan, boleh simpan beberapa jenis supplement yang hot-selling
  • tak perlu sewa kedai. Kedai anda adalah blog anda. Pekerja tambahan pun tak perlu. Andalah pekerja dan andalah bos.
  • Seminar dan Bengkel anjuran Shaklee ada sesi pada hari Sabtu. Mesti rajin semak jadual.
  • Coaching dengan mentor/upline dilakukan secara online- samada melalui webinar, group whatsapp atau Facebook

 

Mudah bukan? Kalau anda rajin dan sanggup korbankan masa di waktu malam dan juga hujung minggu, anda mampu mempunyai bisnes online yang boleh jana 3-4-5 angka. Yang penting, usaha mesti berterusan.

BBS jana pendapatan

 

Anda perlu pilih mentor yang tepat. Gambar dia atas, dua dari kanan adalah mentor-mentor Ros. Mereka berdua kini telah pun berhenti kerja dan menjalankan bisnes hanya dari rumah. Ada beberapa orang mentor lagi Ros tak sempat jumpa mereka. Kita kena duplikasi sahaja apa yang mereka telah lakukan. Kerana mereka telah buktikan mereka boleh. Pastinya kita juga boleh!

 

Sekiranya anda mahu bersama-sama Ros jana pendapatan secara online melalui bisnes Shaklee, bolehlah hubungi Ros di 019- 367 3245 sekarang. Kita boleh sembang dengan lebih details lagi. Pendapatan 4-5-6 angka bermula dari 1-2-3 angka. Mulakan langkah pertama anda hari ini juga!

Ros Ahmad

019- 367 3245

Shaklee ID: 1134 656

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge