Mahukah Anda Bercuti Ke Bangkok 4H3M Secara Percuma?

Assalamualaikum

Dah terfikir nak bercuti ke mana tahun depan? Dalam keadaan ekonomi sekarang, ramai di antara kita terpaksa melupakan dahulu hasrat untuk bercuti ke luar negara pada tahun depan. Sama juga macam Ros. Ingatkan tahun depan, bolehlah jalan-jalan ke luar negara. Tapi Ros bercadang nak simpan budget bercuti tu untuk perkara lain.

 

Berita baiknya.. tahun depan masih berpeluang bercuti ke Bangkok secara percuma. 4H3M pula tu. Kalau percuma, Ros pun nak… Tiket penerbangan, penginapan, makan-minum, Gala Night semuanya ditanggung. Siap dapat duit poket lagi untuk bershopping. Dengar-dengar dalam RM 6k juga. Wowww.. Terlalu menarik peluang ni.

 

Sebelum tu, layan video ini untuk dapatkan feeling. Syok!

 

Anda masih nak biarkan peluang ni berlalu begitu sahaja? Tawaran ni baru sahaja bermula 1 September 2015 dan akan berakhir pada 30 April 2016 nanti. Masih ada masa untuk anda rebut peluang ni. Mari Ros bagitau macam mana nak dapatkannya.

 

Syarat-syarat untuk dapatkan percutian percuma ke Bangkok:

 

Jadi ahli Shaklee

Anda mesti mendaftar sebagai anda Shaklee. Boleh whatsapp Ros di 019-367 3245 supaya Ros boleh tolong daftarkan. Yuran hanya RM 68.90 seumur hidup.

 

Naik rank Supervisor (Rank pertama dalam Shaklee)

Anda perlu naik rank sebagai Supervisor dan efektif atau naik rank lagi tinggi sebagai 4 kali dari 1 September hingga 30 April. Yang bestnya, tak perlu berturut-turut. Tapi mesti 4 kali dalam tempoh di atas.

 

Hah.. mudahkan? Nak tahu lebih lanjut bagaimana nak jadi Supervisor, boleh whatsapp Ros di 019-367 3245. Andai anda benar-benar mahu merebut peluang percutian percuma ke Bangkok ni, Ros akan guide anda.

 

Oh ya.. bulan September dan Oktober ni. masih ada tau FREE Vitalea berharga RM 88.75 kalau anda menjadi ahli dengan sebarang pembelian produk Shaklee.

 

Apa tunggu lagi.. Jom atur strategi ke Bangkok tahun depan!

 

Ros Ahmad

019- 367 3245

Shaklee ID: 1134 656

 

 

2 Comments


    1. Aah. menarik kan..
      Tak sangka ada pihak yang nak taja kan..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge