Follow:
Penyusuan, Tips

Macam Mana Nak Susu Pekat Dan Banyak?

Assalamualaikum

 

Ros paling suka masa dalam pantang. Susu banyak sampai bengkak susu. Tak perlu ambil milk booster tambahan pun. Biasanya bila dah habis pantang dan balik ke rumah sendiri, Ros akan mulakan misi mengumpul stok susu perahan. Sebab di rumah sendiri, tak perlu nak transport balik susu dari kampung nanti. Kalau anda berpantang di rumah mak lama, boleh je ikut tips Ros dalam entri << Ibu Menyusu Outstation >> bagaimana nak transport susu balik ke rumah.

 

Kalau lambat kumpul stok susu, risau pula nanti susu tak cukup bila naik kerja nanti. Bila stress, anda down dan boleh buat susu merundum atau drop.

 

Macam seorang mommies ni, susu badannya agak cair selepas habis pantang. Jom tengok macam mana nak buat supaya susu pekat dan banyak.

 << Cara Pekatkan Susu Badan >>

 

macam mana nak susu badan pekat dan banyak

Salah satunya adalah dengan mengamalkan Energizing Soy Protein atau ESP.

Ini kata pengamal ESP

 

Testimoni 1:

susu pekat dan banyak dengan ESP

Saya memang breastfeed fully… Sepanjang berpantang bersalin tiada masalah. Tapi baru-baru ni saya dapati susu badan saya agak cair… Saya pun ambil keputusan untuk ambil milk booster Shaklee ( ESP+Alfalfa).. sehari saje penggunaan 3 scoop ESP + 2 biji Alfalfa saya dah dapat result yang baik keesokkan harinya… susu badan kembali menjadi pekat sama macam dalam pantang haritu.. so far saya sangat berpuas hati dengan result begitu & sekarang dah 1 minggu saya consume milk booster Shaklee.

 

Testimoni 2:

susu pekat dan banyak dengan ESP2

ESP adalah produk pertama Shaklee yang saya cuba. Saya ambil masa berpantang Danish. Minum macam tu je memang tak lalu. Saya campurkan dengan Nestum 3 in 1. Tak pun kekadang minum dengan air jus Twister. Memang sedap. Apa yang saya rasa leepas ambil Shaklee memang lain dari yang lain. Badan lebih bertenaga dan susu badan Alhamdulillah banyak dan pekat. Suka sangat. Paling best Strechmark hilang tau. Kulit Danish juga putih, gebu dan cantik. Ramai yang tegur dan dengan rendah hati saya kata ini baby Shaklee sebab Mama dia ambil suplemen Shaklee dan dia menyusu badan.

 

Testimoni 3:

susu pekat dan banyak dengan ESP3

 

Apa lagi… dapatkan ESP anda hari ini.

milkbooster terbaik

Harga satu canister ESP ialah RM 150. Bukan sahaja susu ibu melimpah ruah dan pekat, anda dan si manja anda akan mempunyai kulit yang cantik. Badan anda lebih anjal dan bercurve. Lagi untung, berat turun macam berat zaman anak dara dulu. Best kan..

 

Cepat! Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk order. Ros akan bantu anda dengan cara makan yang betul.  🙂

 

Cara Order:

1. Kalau nak order sendiri, boleh klik ORDER NOW.
Kalau anda order sendiri, jangan lupa untuk whatsapp Ros di 019-367 3245 juga untuk konsultasi. Ros nak bagitau cara makan yang berkesan untuk anda- customer Ros yang tersayang!

 

2. Kalau nak tahu macam mana nak dapat harga lagi best, whatsapp Ros di 019-367 3245. Ros kongsikan bagaimana anda boleh dapat harga 15-20% lagi murah. 🙂

 

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge