Follow:
Hamil, Tips

Kenapa ESP Bagus Untuk Ibu Mengandung?

Assalamualaikum

Tengah bercadang nak dapatkan ESP untuk diri anda yang tengah hamil? Anda sedang buat pilihan yang bijak. Jom Ros terangkan serba sedikit tentang ESP ni dan kenapa ESP ni bagus untuk ibu mengandung.

 

Energizing Soy Protein atau lebih dikenali sebagai ESP merupakan serbuk protein yang dihasilkan daripada kacang soya. Ia diproses pada kadar suhu yang rendah.

 

Energizing Soy Protein merupakan satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan kita. ESP juga diperkayakan dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.

 

Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolesterol, tiada asid urik dan sangat mudah diserap oleh badan kita.

 

Apa yang anda dapat jika minum ESP semasa hamil ni? Jom tengok.

 

kenapa-esp-bagus-untuk-ibu-hamil

 

Kenapa ESP bagus untuk ibu hamil?

  1. membantu ibu untuk lebih bertenaga
  2. mengelakkan pre-eklampsia
  3. menjadikan kulit ibu dan bayi lebih licin, putih dan gebu
  4. mengelakkan ibu terkena kencing manis semasa mengandung
  5. membantu menghasilkan susu selepas bersalin
  6. membantu meningkatkan bekalan darah
  7. membantu perkembangan tisu janin
  8. membantu mengekalkan berat badan ideal semasa sedang hamil dan selepas bersalin

 

Baca juga >> Minum Soya Masa Mengandung Boleh Dapat Baby Kulit Cerah ? <<

 

Ros nak kongsikan satu testimoni ibu yang mengamalkan ESP semasa mengandung. Berbeza dengan pengalaman mengandung sebelum ni, dengan ESP, beliau lebih bertenaga. Jom baca lebih lanjut perkongsian beliau.

 

Perkongsian daripada Puan Darwisy Amani

Best sangat ambil ESP masa preggy anak no 2.. kerja drive hari-hari pastu perjalanan jauh gak la.. yang best badan bertenaga setiap hari kurang mengantuk.. rajin mengemas dan memasak sebab mabuk berkurangan.. berbeza masa anak pertama mabuk sehingga last preggy..

Masa last preggy anak no 2 sarat time bulan puasa.. saya still boleh puasa penuh dan memasak.. tak sangka sebab saya ada masalah gastrik yang agak teruk tetapi consume ESP gastrik terus hilang..

Bonus kulit saya dan baby cerah dan gebu.. hehehe

 

Anda pun boleh merasai sendiri perbezaan mengandung dengan ESP ni.

 

Tiada lagi masalah letih tak bermaya sampai tak boleh buat kerja rumah dengan Set Hamil Shaklee ni. Bukan setakat bertenaga, tiada masalah kejang kaki, Hb rendah dan sebagainya.

 

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk order ESP atau lagi bagus anda ambil Set Lengkap Ibu Hamil. Konsultasi percuma diberikan kepada pelanggan Ros tersayang. 🙂

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply Hero Borneo

    memang saya akui ESP nie antara yang terbaik..cuma pada masa ini belum ada plan untuk isteri pertama untuk mengandung lagi..
    Hero Borneo recently posted… Murum Belaga Mu Tunggu Di SanaMy Profile

    25 September 2016 at 7:25 am
    • Reply Ros

      bila dah plan nanti, tuan boleh cadangkan isteri tuan ambil ESP. 🙂

      7 October 2016 at 7:38 am

    Leave a Reply

    CommentLuv badge