Rahsia Kekal Bertenaga Semasa Hamil Siap Boleh Naik Flight Lagi

Assalamualaikum

Nak dijadikan cerita ada seorang ibu hamil yang jelita ni, Puan Ainul Mustafa boleh pergi panjat Candi Borobudur semasa mengandung. Beliau ingatkan tak dapat daki sampai atas. Rupa-rupanya beliau yang sampai atas dahulu daripada rakan-rakan yang tak hamil. Power kan Puan Ainul.

ibu hamil kekal bertenaga

Apa rahsia beliau kekal bertenaga semasa hamil? Biasanya bila dah masuk trimester ketiga, badan macam dah tak larat dan cepat penat. Tapi Puan Ainul boleh lagi naik flight pergi travel ke Jogyakarta.

Kalau nak tahu apa rahsia beliau, jemput tengok video ni sampai habis.

Puan Ainul mengamalkan 2 supplements ni semasa hamil iaitu B-Complex dan Ostematrix.

B-Complex- 120 biji (RM53.75)

Ostematrix- 120 biji (RM 61.00)

B-Complex untuk membekalkan tenaga. Selain itu, B-Complex akan membuatkan ibu hamil sentiasa tenang dan tidak stress.

Ostematrix pula bukan sekadar kalsium. Ia turut mengandungi Magnesium, Vitamin D dan Zink. Dengan pengambilan Ostematrix, tiada lagi lenguh-lenguh badan sepanjang kehamilan.

Tak teruja ke anda kalau waktu hamil boleh pergi travel? Takdelah masa mengandung kena duduk rumah je, tak pergi jalan mana-mana. Sepatutnya masa mengandung tu la kita kena nikmati saat-saat bersama keluarga sebelum kelahiran orang baru. Ambil peluang untuk pergi travel sama-sama. Bak kata Puan Ainul, pregnant tak semestinya tak boleh buat aktiviti lasak. Hubungi Ros di 019-3673245 untuk kekal bertenaga seperti orang tak hamil.

Ros Ahmad

019-367 3245

Shaklee ID: 1134 656

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge