Follow:
Collagen Powder, Kecantikan

Collagen Apa Yang Bagus Untuk Kulit Jadi Lebih Anjal Dan Lembap?

Assalamualaikum

Sekarang ni macam-macam produk Collagen ada di pasaran. Kebanyakannya dalam bentuk serbuk, dibancuh dengan minuman. Senang kan. Tapi nak pilih tu, pening kepala juga. Yang brand X, kata produk dia bagus. Brand Y pun sama, kata produk dia bagus. Jadi Collagen mana yang bagus untuk kulit ni? Macam mana nak pilih? Ros ada kongsikan tips memilih Collagen di entry sebelum ni. Anda boleh baca << Collagen Terbaik Untuk Wanita 30 an >>

 

Collagen Mana Yang Bagus Untuk Kulit

 

Secara asasnya Collagen yang terbaik adalah jenis diminum. Bila kita minum, ia boleh terus diserap ke dalam tubuh. Tapi molekulnya mestilah sekitar 1000 dalton. Kalau saiz molekul besar, susah juga badan nak serap. Yang Ros tahu, banyak Collagen di luar sana saiz molekulnya 300 000 Dalton. Oleh itu, sebelum anda keluarkan duit untuk beli Collagen, semak dahulu saiz molekulnya.

penyerapan collagen

Lagi satu, check juga asal usul sumber Collagen tu. Kadang-kadang sumber Collagen terdedah kepada logam berat. Yang lagi teruk, produk Collagen ditambah dengan bahan merkuri untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat. Silap hari bulan, anda dapat kanser kulit sekali. Minta dijauhkan..

 

Ros suka dengan Shaklee Collagen Powder kerana penyerapannya yang pantas. Sumbernya daripada sisik ikan merah yang hidup di laut dalam. Di laut dalam, ikan merah kurang terdedah kepada pencemaran logam berat tahan tekanan. Shaklee Collagen Powder juga ditambah 7 bahan termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia,  ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B
yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen.

 

7 kebaikan yang bakal anda dapat bila mengambil Shaklee Collagen Powder:

 

1. Anti penuaan

Kedutan dan garis-garis halus akan berkurangan.

 

2. Menghidratkan

Kulit semakin lembap dan tidak lagi menggelupas.

 

3. Mengembalikan keanjalan kulit

Kulit semakin tegang, anjal dan lebih lembut.

 

4. Melicinkan

Kulit semakin licin dengan kesan jerawat semakin pudar.

 

5. Menyuburkan

Rambut lebih subur, tebal dan bersinar. Kuku semakin kuat dan tidak rapuh.

 

6. Mencerah

Jeragat dan pigmentasi semakin berkurangan. Warna kulit menjadi lebih sekata.

 

7. Menegang

Payudara semakin tegang dan anjal.

 

Shaklee Collagen Powder terbukti berkesan. Selepas mengamalkannya selama 8 minggu, keadaan kulit menjadi lebih baik.

scp terbukti berkesan

 

Anda boleh tengok sendiri testimoni gambar di bawah:

Testimoni 1:

Collagen-Shaklee-Testi

 

Testimoni 2:

testi collagen5

 

Testimoni 3:

testimoni kolagen

 

<< Cara Hilangkan Parut Jerawat Berlubang >>

 

Teruja tak tengok perubahan wajah mereka? Jika anda juga nak rasa lebih muda, kelihatan lebih menawan, berikan lah diri anda sumber Collagen yang premium dan semulajadi. Bulan ni ada promosi BUY 6 FREE 1 untuk Shaklee Collagen Powder. Kalau anda nak dapatkan 2 kotak pun, ada 5% discount menanti anda. Hubungi Ros sekarang di 019-367 3245 untuk order. Cepat!!

 

Cara Order:

1. Kalau nak order sendiri, boleh klik ORDER NOW.
Kalau anda order sendiri, jangan lupa untuk whatsapp Ros di 019-367 3245 juga untuk konsultasi. Ros nak bagitau cara makan yang berkesan untuk anda- customer Ros yang tersayang!

2. Kalau ada nak tanya soalan apa-apa soalan berkaitan produk ini, boleh whatsapp Ros di 019-367 3245.

3. Kalau nak tahu macam mana nak dapat harga lagi best, whatsapp Ros di 019-367 3245. Ros kongsikan bagaimana anda boleh dapat harga 15-20% lagi murah. 🙂

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Sync

    insyaallah kalau ikutt aturan ianya akan membuahkan hasil 🙂
    Sync recently posted… Contoh Soalan Peperiksaan Pegawai Tadbir Dan DiplomatikMy Profile

    4 January 2016 at 12:33 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge