Umum

Assalamualaikum Masih belum terlambat untuk Ros kongsikan promosi Shaklee bulan Februari 2018. Anda boleh tonton video pendek Ros ini. Khas untuk anda yang nakkan kulit yang lebih sihat, anda wajib […]

Air Soya Buat Kulit Makin Cantik

Suka minum air soya? Kalau anda suka minum air kacang soya, cubalah minum Energizing Soy Protein atau lebih dikenali sebagai ESP. ESP dihasilkan daripada kacang soya yang tidak ubah genetik […]

Masalah Kurang Fokus Di Kalangan Orang Dewasa

Assalamualaikum Masalah kurang fokus dan tiada motivasi boleh juga dialami oleh orang dewasa. Bukan kanak-kanak sahaja.   Masalah ini disebabkan oleh kekurangan aktiviti neurotransmitter dalam otak.   Dalam otak kita, […]

Tips Hadapi Kewangan Meruncing Di Tahun 2017

Assalamualaikum Tahun 2017 diramalkan mencabar. Masuk tahun baru je, kita dikhabarkan yang minyak naik 20 sen. Dengan kenaikan harga minyak, harga barangan yang lain juga bakal meningkat.   Ingin Ros […]

Siapakah Dr Forrest C. Shaklee

Assalamualaikum Pengasas Shaklee -> Dr. Forrest C. Shaklee ========= . Semasa kecil, Dr Forrest C. Shaklee disahkan menghidap penyakit batuk kering di mana doktor bagitau dia tidak akan hidup lama. […]

Bertukar Jenama Boleh Mengubah Hidup Anda

Assalamualaikum Dulu-dulu Ros takde pun ambil supplement apa-apa pun. Rasa macam cukuplah makan makanan berkhasiat. . Masa mula ambil Shaklee untuk set menyusu, Ros tertarik dengan perkongsian dalam blog seorang […]

Promosi Shaklee Disember 2015

Assalamualaikum Pejam celik, pejam celik kita dah sampai ke penghujung tahun. Cepat betul masa berlalu kan. Jom Ros update anda dengan promosi shaklee disember 2015. Best tau!   Bulan ni […]

Promosi Shaklee November 2015

Assalamualaikum Bulan ni agak special sikit. Banyak perkara menarik bakal berlaku. InsyaAllah. Buat masa ni Ros update dulu promosi Shaklee November 2015 ya.   Bulan ni ada promosi Vitamin C […]

Promosi Shaklee Julai  2015

Assalamualaikum Hari ni dah 1 Julai. Sekejap je setengah tahun dah berlalu. Cepat sungguh. Hari ni Ros nak kongsi dengan anda 3 promosi Shaklee yang sangat best. Rugi kalau anda […]