Cari Blouse Muslimah Trendy? Pergi ke MyBlouseShop.com

Assalamualaikum

Bila fikir balik, lama juga Ros tak beli blouse. Ros cerewet sikit bab blouse ni. Dah tak minat blouse yang pendek sejak dah ada anak ni. Kalau boleh, Ros nak blouse yang breastfeed friendly. Senang nak menyusukan Maryam nanti. Lagi satu mesti lah trendy, tapi tak over sangat. Cari punya cari, Ros terjumpa MyBlouseShop.com. Kalau anda cari blouse muslimah trendy, terjah situ ye.

 

Ada macam-macam jenis blouse di sana. Blouse cotton, Blouse denim, Blouse chiffon pun ada. Pilih je mana yang berkenan di hati. Untuk permulaan Ros pilih Blouse Cotton Lantana warna kuning.

lantana yellow

Ros berurusan dengan Puan Nazlin. Boleh Whatsapp beliau di 012-6638 972. Lepas dah pilih, confirm semua, hari Isnin pihak MyBlouseShop pos. Selasa pagi-pagi Ros dah terima bungkusan poslaju tu. Pantas dan tip top service MyBlouseShop ni.

 

Ciri-ciri Blouse Cotton Lantana yang Ros suka:

 

MATERIAL:COTTON
**material lembut, berkualiti, serap peluh
**mudah diurus (senang nak basuh & senang nak iron)
**tidak kecut bila basuh
Ada butang di bahagian atas. Sesuai untuk breastfeeding mommies macam Ros. Di lengan juga ada butang. Senang nak ambil wudhuk. Blouse ni juga ada 2 poket di bahagian depan.

front lantana yellow
Pandangan hadapan blouse

 

Pandangan belakang blouse
Pandangan belakang blouse

 

Bila dah dapat, Ros basuh dan iron semua, tunggu weekend untuk posing dengan anak-anak. Jom layan gambar Ros.

 

ros in lantana yellow

 

ros with kids lantana

 

ros with kids lantana 1

 

Best sangat blouse ni. Labuh dan kembang di bahagian bawah. Kain dia pun sedap dipakai. Suami Ros pun suka Ros pakai blouse ni. Sopan je. Kalau suami dah approve apa lagi. Ros ingat nak try design lain pula. 🙂

 

Kalau anda nak baju yang sama macam Ros pakai ni, cepat-cepat terjah blog MyBlouseShop ni. Tengah sale sekarang tau. Boleh usha website, blog, FB page dan Instagram diorang juga.

 

website

http://myblouseshop.com

blog
FB page
Instagram
Anda pasti rambang mata tak tahu nak pilih mana satu. Hihihi. Apa-apa pun.. Selamat membeli belah tau.
signature Ros Ahmad1

4 Comments


    1. Semua blouse kat sana memang cantik-cantik belaka. 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge