Follow:
Tips Keibubapaan

Cara Mudah Hilangkan Kahak Kanak-Kanak

Assalamualaikum

Kesian bila dengar anak batuk. Rasa macam nak ganti anak je. Biar kita yang rasa. Dah tu anak yang belum masuk umur 2 tahun, tak sesuai diberikan ubat.

Nak tahu cara hilangkan kahak selain ubat ni? Jom tengok perkongsian ibu-ibu ini.

cara mudah hilangkan kahak kanak-kanak

Testimoni Hilangkan Kahak Anak Dengan Omega:

Testimoni 1:

kahak hilang dengan omega

 

Anak saya umur 3 tahun batuk berkahak. Tak pandai nak telan so saya pecahkan masuk dalam nasi lauk ikan singgang. Memang dia tak dapat detect bau ikan tu sebab lenyek sekali dengan ikan singgang tu. Berselera Nampak anak makan.

Alhamdulillah, baik dengan asbab Omega Guard. Tak bagi ubat batuk pun kat anak. Dengan Izin Allah jua.

 

Testimoni 2:

omega bantu melegakan selesema dan batuk

Perkongsian 1:

Alhamdulillah.. waktu anak umur 1 tahun lebih selalu viral induced wheeze.. saya ikhtiar bagi Omega. Alhamdulillah dah 9 bulan tak admit hospital.

Perkongsian 2:

Auni Batrisyia takut dengan ubat thru syringe dan nebulizer. Tapi Alhamdulillah telan dan kunyah minyak ikan Omega Guard adalah kegemaran dia.. InsyaAllah Omega Guard adalah antara ikhtiar terbaik mengeringkan selesema anak-anak.

Perkongsian 3:

Best sangat Omega ni. Jatuh cinta bila first time try masa anak selesema batuk teruk. Ambil malam, esok paginya kahak cair, hari kedua kering dan hari ketiga takde dah batuk. Alhamdulillah. 🙂

 

Syukur Alhamdulillah. 3 hari je anak dah baik dari batuk dan selesema. Ada lagi testimoni Ros nak kongsikan dengan anda.

 

Testimoni 3:

testimoni omega selamat tinggal mesin nebulizer

Perkongsian Puan Ida:

Anak kedua saya Humaira start kena nebulizer masa umur 5 bulan lepas demam selesemanya yang sangat teruk kali pertama. Situasi berulang setiap 2-3 bulan sekali. Meronta-ronta bila kena neb. Trauma tengok topeng dan mesin neb tu kalua ke klinik.

Masa umur setahun paed suggest amik fish oil untuk bantu atasi masalah dia. Ikhtiar katanya. Jangan terusan nebulizer sebab tak bagus untuk jangka masa panjang.

Alhamdulillah lepas survey rasanya Omega Guard Shaklee la yang terbaik untuk dia. Konsisten beberapa bulan pengambilan.

Usia setahun setengah dia dah tak pernah neb lagi sampai sekarang dah nak masuk 4 tahun awal tahun depan ni. Alhamdulillah.

 

Dapatkan Omega untuk anak anda hari ini juga. Pasti anda tak sanggup tengok dia meronta-ronta bila kena neb.

 

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk order atau klik terus button ORDER NOW di bawah.

order now

Ros akan berikan konsultasi eksklusif buat semua customer Ros. InsyaAllah. Semoga anak anda dikurniakan kesihatan yang baik-baik sahaja. Amin. 🙂

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge