Follow:
Kesihatan Optimum

Cara Merawat Penyakit Gout Agar Tak Perlu Lagi Pakai Tongkat

Assalamualaikum

Selain pantang makanan yang tinggi kandungan purine, pesakit gout juga perlu minum banyak air serta mengamalkan cara hidup yang sihat dengan bersenam. Anda boleh rujuk entri Ros << Cara Mengatasi Masalah Gout >> .

 

Bila datang serangan gout, kasihan pesakit gout. Ada yang nak jalan pun kena memapah dinding. Ada tu kena pakai tongkat. Jalan pun perlahan je.

 

cara merawat penyakit gout

 

Antara cara merawat pengakit gout adalah mengambil supplement yang tinggi kandungan resveratrol. Ros cadangkan anda mengambil Vivix Shaklee kerana Vivix mengandungi 10 x ganda kandungan resveratrol. Selain itu, Vivix memiliki potensi dan ketulenan yang tinggi berbanding mana-mana produk resveratrol yang ada di pasaran. Memang telah diiktiraf melalui kajian saintifik. Jadi, anda tak perlu ragu-ragu dengan Vivix kerana banyak jurnal mengenai Vivix telah diterbitkan.

 

vivix diiktiraf melalui kajian saintifik

 

Testimoni:

cara merawat gout dengan vivix

 

Ini perkongsian daripada Puan Khadeejah Hasmad:

Sebelum apak ke Jepun, saya supply apak saya dengan berbotol-botol Vivix.

Kesian lah tengok. Asyik bertongkat aje bila nak jalan.

Tapi Alhamdulillah lepas amalkan pagi dan malam, tengok ha.. sakan tak apak ai.

Tongkat pun langsung tak bawak tau.

Tiap hari minimum jalan kaki 15 minit.

 

Alhamdulillah syukur. Anak mana yang tak gembira bila ayah boleh berjalan tanpa tongkat.

Harga sebotol Vivix RM 475. Ianya untuk kegunaan sebulan setengah ke dua bulan.

Ayah kita tu.. Bila lagi mahu balas jasa mereka membesarkan kita. Apa lah sangat dengan harga Vivix kalau nak bandingkan dengan kesihatan mereka. Anda bukan membayar harga supplement. Tetapi  pelaburan untuk sebuah nikmat yang tiada penggantinya iaitu kesihatan.

vivix bayaran kesihatan

 

Kalau inginkan lebih penjimatan, ambil terus Twin Pack Vivix. Anda dapat berjimat sebnayak RM 157 kerana anda layak dapat..

  • Keahlian Shaklee percuma
  • Diskaun 5%
  • Cash Bonus
  • Penghantaran percuma ke seluruh Malaysia

kenapa mesti pilih twinpack vivix

 

Hubungi Ros di 019-367 3245 sekarang untuk dapatkan Twin Pack hari ini juga. Sementara masih promosi ni. Jangan menangis bila promosi ni ditamatkan tau!

 

Cara Order:

 

1.Kalau nak order sendiri, boleh klik ORDER NOW.

Kalau anda order sendiri, jangan lupa untuk whatsapp Ros di 019-367 3245 juga untuk konsultasi. Ros nak bagitau cara makan yang berkesan untuk anda- customer Ros yang tersayang!

 

2. Kalau ada nak tanya soalan apa-apa soalan berkaitan produk ini, boleh whatsapp Ros di 019-367 3245.

 

3. Kalau nak tahu macam mana nak dapat harga lagi best, whatsapp Ros di 019-367 3245. Ros kongsikan bagaimana anda boleh dapat harga 15-20% lagi murah. 🙂

 

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge