Follow:
Kedai Online, Kesihatan Optimum, Set Tekanan Darah Tinggi

Cara Menurunkan Darah Tinggi Dengan Cepat

Assalamualaikum

Seiring dengan peningkatan usia, kita terdedah dengan bermacam-macam penyakit. Oleh itu, semasa muda ni lah kena jaga kesihatan kita. Penyakit seperti diabetes, darah tinggi, sakit jantung tidak lagi menyerang semasa usia tua. Muda-muda pun ada yang telah disahkan mengidap penyakit tersebut. Anda patut baca cara menurunkan darah tinggi dengan cepat sampai habis.

Jom tengok cara menurunkan darah tinggi dengan cepat.

1. Kurangkan berat badan dan ukur lilit pinggang
2. Bersenam setiap hari selama 30 minit
3. Banyakkan minum air masak
4. Kurangkan garam dalam masakan
5. Kurangkan tekanan
6. Berhenti merokok
7. Elakkan minuman berkafein

 

 

Cara di atas terbukti berkesan. Anda boleh tonton sendiri testimoni Encik Fahmy yang kini menjalani hidup yang lebih sihat.

Boleh baca selanjutnya di SINI.

Ada satu lagi supplement yang boleh menurunkan darah tinggi iaitu Vivix.
Ros ingin kongsikan testimoni pengguna supplement Shaklee yang telah mengambil Vivix untuk menurunkan darah tinggi mereka.

 

Testimoni 1:

darah tinggi 1 resize

 

Testimoni 2:

darah tinggi 2 resize

Testimoni 3:

darah tinggi 3 resize

 

Jika anda ada darah tinggi, jangan tunggu sampai kena stroke. Kalau minor stroke, sempat lagi nak ubati. Kalau major stroke, entah sempat ke tak.

 

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk order. Ros juga akan bimbang anda dengan cara makan yag betul agar anda kembali sihat. InsyaAllah.

 

Cara Order:

1. Kalau nak order sendiri, boleh klik ORDER NOW.

Kalau anda order sendiri, jangan lupa untuk whatsapp Ros di 019-367 3245 juga untuk konsultasi. Ros nak bagitau cara makan yang berkesan untuk anda- customer Ros yang tersayang!

 

2. Kalau ada nak tanya soalan apa-apa soalan berkaitan produk ini, boleh whatsapp Ros di 019-367 3245.

 

3. Kalau nak tahu macam mana nak dapat harga lagi best, whatsapp Ros di 019-367 3245. Ros kongsikan bagaimana anda boleh dapat harga 15-20% lagi murah. 🙂

 

Ros Ahmad
019-367 3245

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply mrhanafi

    secara asasnya perlukan teknik yang sempoi iaitu amalkan gaya hidup yang sihat setiap hati..pemakanan dan senaman
    mrhanafi recently posted… Azam Blogger Bulan November 2015My Profile

    1 November 2015 at 4:41 am
  • Reply Ibu Zarith

    Darah tinggi ni memang penyakit berbahaya. Boleh menyebabkan serangan strok kan..
    Ibu Zarith recently posted… [Testimoni] Vivix Membantu Mengurangkan Penderitaan Pesakit Lutut Dan SendiMy Profile

    6 November 2015 at 1:05 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge