Follow:
Kecantikan, Kedai Online, Set Rambut Gugur, Tips

[ Video ] Cara Kurangkan Rambut Gugur Untuk Ibu Selepas Bersalin

Assalamualaikum

Tak dinafikan selepas bersalin, ada ibu yang mengalami masalah keguguran rambut yang teruk. Selepas Ros bersalinkan Luqman, Ros pun turut mengalami masalah rambut gugur. Waktu tu, Ros tak tahu nak buat apa. Ros biarkan je. Setiap kali sapu rumah, mesti dapat sekepal rambut. Ni gugur teruk ni. Disini Ros ingin kongsikan dengan anda cara kurangkan rambut gugur untuk ibu selepas bersalin.

 

Sebelum tu, saksikan video pendek ini dahulu ya.

 

Puan Maria Awi ni pun ada masalah rambut gugur yang kronik. Selepas mandi, mesti penuh lantai dengan rambut je. Malu beliau dengan suami. Akhirnya beliau cuba Set Penjagaan Rambut, ESP dan Zink.

 

Lepas dah amalkan dengan konsisten, rambut beliau dah kurang gugur. Hanya seurat dua je. Alhamdulillah. Selesai masalah rambut gugur beliau. 🙂 Sekarang beliau dah tak malu untuk berhias untuk suami di rumah.

 

Anda pun boleh.. Dapatkan Set Penjagaan Rambut, ESP dan Zink hari ini. Set ini berharga RM 316.25 dan tahan sehingga 4 bulan. Usah tunggu sehingga rambut anda lebih nipis daripada rambut suami. Takkan nak biarkan suami tengok rambut anda yang semakin jarang. Rambut kan mahkota wanita walaupun anda bertudung.

 

Cara Order:

 

1. Kalau nak order sendiri, boleh klik ORDER NOW.

Kalau anda order sendiri, jangan lupa untuk whatsapp Ros di 019-367 3245 juga untuk konsultasi. Ros nak bagitau cara makan yang berkesan untuk anda- customer Ros yang tersayang!

 

2. Kalau ada nak tanya soalan apa-apa soalan berkaitan produk ini, boleh whatsapp Ros di 019-367 3245.

 

3. Kalau nak tahu macam mana nak dapat harga lagi best, whatsapp Ros di 019-367 3245. Ros kongsikan bagaimana anda boleh dapat harga 15-20% lagi murah. 🙂

 

Ros Ahmad

019-367 3245

Shaklee ID: 1134 656

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Ibu Zarith

    Rambut gugur lepas bersalin memang scary kan. tiba-tiba banyak jek rambut atas lantai, huhu..
    Ibu Zarith recently posted… Set Bersalin Banyakkan Susu Ibu Sampai Berjaya Kumpul 200oz Sebelum Naik KerjaMy Profile

    29 September 2015 at 5:12 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge