Follow:
Kedai Online, Kesihatan Optimum, Set Gastrik

[ Video ] Cara Kurangkan Gastrik Agar Tiada Lagi Pedih Ulu Hati

Assalamualaikum

Ros nak kongsikan bagaimana Puan Farahana dari Shah Alam sembuh daripada gastrik yang telah beliau deritai sejak 10 tahun lalu. Anda tonton dahulu video pendek di bawah.

 

Apa yang Puan Farahana amalkan adalah Set Gastrik Shaklee yang terdiri daripada:

  • Energizing Soy Protein (ESP)
  • Ostematrix
  • Peppermint-Ginger

 

Fungsi setiap supplement adalah seperti berikut:

  1. Energizing Soy Protein: memberikan tenaga berpanjangan, mengurangkan rasa lapar kerana ESP melepaskan tenaga secara perlahan-lahan
  2. Ostematrix: mengurangkan keasidan di dalam perut
  3. Peppermint-Ginger: mengurangkan angin di dalam perut

 

Kalau anda mengalami gastrik yang teruk, apa kata cuba Set Gastrik ini dengan konsisten. Set ini berharga RM 256 dan tahan sehingga 4 bulan. Ros akan bantu anda dengan cara makan yang betul agar gastrik anda hilang. Takde lagi lepas ni guling-guling menahan pedih hulu hati setiap bulan.

 

Cara Order:

 

1. Kalau nak order sendiri, boleh klik ORDER NOW.

Kalau anda order sendiri, jangan lupa untuk whatsapp Ros di 019-367 3245 juga untuk konsultasi. Ros nak bagitau cara makan yang berkesan untuk anda- customer Ros yang tersayang!

 

2. Kalau ada nak tanya soalan apa-apa soalan berkaitan produk ini, boleh whatsapp Ros di 019-367 3245.

 

3. Kalau nak tahu macam mana nak dapat harga lagi best, whatsapp Ros di 019-367 3245. Ros kongsikan bagaimana anda boleh dapat harga 15-20% lagi murah. 🙂

 

Ros Ahmad

019-367 3245

Shaklee ID: 1134 656

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Ibu Zarith

    Bila dah kena gastrik, memang tak boleh nak buat kerja pun. Duk berguling jela. Tapi sejak Zarith amalkan ESP memang dah tak menjengah lagi la gastrik ni
    Ibu Zarith recently posted… Rahsia Di Sebalik Perkembangan Baby Dalam Perut Ibu – Bahagian 2My Profile

    10 October 2015 at 1:25 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge