Follow:
Kecantikan, Kedai Online, Set Kecantikan, Tips

[ Video ] Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Orang Dewasa

Assalamualaikum

Orang kata kena Chicken Pox waktu dewasa lebih teruk dan susah nak hilang parut berbanding kena waktu kanak-kanak. Ros pun kena chicken pox waktu tingkatan 5. Takde parut di muka tetapi di kaki. Kalau parut di muka memang tak boleh nak cover dah kan. Jom tengok cara hilangkan parut chicken pox orang dewasa.

 

 

Sebelum tu, Ros nak kongsikan video Puan Nur Hidayah. Beliau kena chicken pox 2 minggu selepas anak beliau kena. Jom dengar perkongsian beliau.

 

Dah tengok muka beliau waktu kena chicken pox tu? Teruk juga kan. Bila gatal dan garu bekas chicken pox, lagi lah teruk. Alhamdulillah selepas sebulan mengamalkan Set Cantik Shaklee, parut beliau semakin hilang. Sekarang, kulit beliau bertambah cantik. Perasan tak kulit muka beliau dah glowing sekarang? Tu penangan ESP lah. 🙂

 

Supplement yang ada dalam Set Cantik Shaklee yang Puan Hidayah amalkan adalah:

  • Vitamin C
  • Vitamin E
  • B-Complex
  • Energizing Soy Protein (ESP)
  • GLA Complex

Harga untuk Set Cantik Shaklee di atas adalah RM 536.50. Ianya tahan selama 3-4 bulan. InsyaAllah bila anda konsisten amalkan set ini, anda akan dapat hasil setanding pergi ke salun kecantikan yang pastinya menelan beribu-ribu duit anda. Lepas ni, pasti anda kembali kelihatan cantik di mata suami. Tak jemu pula nanti suami memandang wajah anda yang glowing dan flawless tu. 🙂

 

Cara Order:

 

1. Kalau nak order sendiri, boleh klik ORDER NOW.
Kalau anda order sendiri, jangan lupa untuk whatsapp Ros di 019-367 3245 juga untuk konsultasi. Ros nak bagitau cara makan yang berkesan untuk anda- customer Ros yang tersayang!

 

2. Kalau ada nak tanya soalan apa-apa soalan berkaitan produk ini, boleh whatsapp Ros di 019-367 3245.

 

3. Kalau nak tahu macam mana nak dapat harga lagi best, whatsapp Ros di 019-367 3245. Ros kongsikan bagaimana anda boleh dapat harga 15-20% lagi murah. 🙂

 

Ros Ahmad

019-367 3245

Shaklee ID: 1134 656

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Ibu Zarith

    Dulu masa Zarith kena chickenpox masa umur 22 tahun. Memang dasyat jugak la huhu..tapi nasib baik ada Vitamin E, takde kesan parut langsung huhu
    Ibu Zarith recently posted… 9 Cara Cepat Hamil Semulajadi Yang Mudah Dan BerkesanMy Profile

    13 October 2015 at 12:46 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge