Follow:
Cinch Tea, Kedai Online

[ Video ] Cara Hilangkan Mengantuk Tanpa Minum Kopi

Assalamualaikum

Agak normal bagi ibu-ibu merasa mengantuk. Yelah pagi, bangun awal seawal pukul 5 pagi. Siapkan keperluan suami dan anak-anak. Mungkin ada yang bangun lebih awal daripada tu untuk menyelesaikan tugasan masing-masing. Harini Ros nak kongsikan cara hilangkan mengantuk tanpa minum kopi.

 

 

Sebelum tu, jemput tonton video pendek ini bagaimana Puan Maria Awi mengatasi rasa mengantuk beliau.

 

Semua tahu kan, kopi tidak baik diambil dalam jumlah yang banyak. Lebih-lebih lagi kalau anda hamil. Waktu mengandung dulu kalau Ros teringin sangat, Ros akan minum juga seteguk dua.

 

Seperti yang dikongsikan oleh Puan Maria Awi, beliau seorang yang senang mengantuk. Bila mengantuk, sukar nak fokus kepada kerja yang perlu dilakukan. Oleh itu, sebelum mula buat kerja, beliau akan minum kopi dahulu. Tapi bila hamil, mesti kita nak sesuatu yang lebih sihat untuk hilangkan rasa mengantuk kan.

 

Selepas disarankan oleh kawannya, beliau mencuba Cinch Tea Shaklee. Alhamdulillah.. kesannya sangat best. Kalau beliau minum Cinch Tea pukul 9 malam. Beliau boleh buat kerja sehingga 2-3 pagi tanpa rasa mengantuk dan kekal fokus.

 

Bagi ibu yang bekerja dari rumah, waktu selepas anak-anak masuk tidur tu masa untuk selesaikan urusan bisnes. Kalau dah mengantuk masa tu, bila lagi nak buat kerja. Siang hari melayan anak-anak, buat kerja rumah, memasak dan sebagainya.

 

Jika anda juga seperti Puan Maria, kerap mengantuk dan tidak fokus semasa buat kerja, dapatkan Cinch Tea hari ini. Sekotak mengandungi 28 stick dan berharga RM 131. Pastinya Cinch Tea lebih selamat dan semulajadi untuk anda.

 

Cara Order:

 

1. Kalau nak order sendiri, boleh klik ORDER NOW.
Kalau anda order sendiri, jangan lupa untuk whatsapp Ros di 019-367 3245 juga untuk konsultasi. Ros nak bagitau cara makan yang berkesan untuk anda- customer Ros yang tersayang!

 

2. Kalau ada nak tanya soalan apa-apa soalan berkaitan produk ini, boleh whatsapp Ros di 019-367 3245.

 

3. Kalau nak tahu macam mana nak dapat harga lagi best, whatsapp Ros di 019-367 3245. Ros kongsikan bagaimana anda boleh dapat harga 15-20% lagi murah. 🙂

Ros Ahmad

019-367 3245

Shaklee ID: 1134 656

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Ibu Zarith

    Kadangkala kopi ni addicted kan. Tapi bila breastfeed memang susah la, kopi kita kena elakkan, nasib baik ade cinch tea nih =) memang terbuntang mata hehe
    Ibu Zarith recently posted… Set Bersalin Banyakkan Susu Ibu Sampai Berjaya Kumpul 200oz Sebelum Naik KerjaMy Profile

    29 September 2015 at 5:34 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge