Follow:
Kecantikan, Tips

Cara Hilangkan Jerawat Batu Dari Dalam Secara Semulajadi

Assalamualaikum

Lelaki atau perempuan, semuanya inginkan kulit yang cantik. Lebih-lebih wanita yang sememangnya sukakan kecantikan. Bila kulit cantik, keyakinan diri makin bertambah. Tapi tak semuanya memiliki kulit yang cantik dari awal.

 

Ada yang dah terguna produk yang salah. Lepas tu baru ada kesedaran untuk tidak menggunakan produk yang tinggi bahan kimia. Awal penggunaan produk, kulit memang licin habis. Semua tegur. Habis je guna produk tu, mulalah keluar jerawat batu. Lepas tu, tinggalkan parut hitam pula tu.

 

Kesian.

 

cara hilangkan jerawat batu

 

Ada yang memang sejak remaja, kulit bermasalah. Perubahan hormon semasa remaja meningkatkan penghasilan sebum. Bila liang-liang roma tersumbat dengan sebum, keluarlah jerawat.

 

Usah risau. Ros ada seorang kawan ni, lepas kahwin dan ada anak, muka dia licin dan gebu. Kiranya sekarang, dah jadi mak tapi lebih cantik daripada zaman anak dara dahulu.

 

Masih belum terlambat untuk anda dapatkan kulit yang licin dan bebas jerawat juga. Ros nak kongsikan dengan anda cara hilangkan jerawat batu.

 

Cara Hilangkan Jerawat Batu:

  1. elakkan penggunaan mekap
  2. cuci muka dengan lebih kerap dengan pencuci muka yang lembut. Pilihan Ros pencuci muka Nutriwhite
  3. elakkan memicit jerawat
  4. elakkan makanan bergoreng dan pedas
  5. kerap tukar tuala muka
  6. supplement tambahan untuk sel kulit yang lebih sihat

 

Supplement tambahan yang dicadangkan untuk menghilangkan jerawat batu:

  • Energizing Soy Protein (ESP)
  • Alfalfa Complex
  • Garlic Complex

 

Fungsi setiap supplement:

Energizing Soy Protein membantu menghasilan sel-sel baru yang lebih sihat.

Alfalfa membantu proses detoksifikasi dalam tubuh. Segala toksin yang ada dalam tubuh akan dikeluarkan.

Garlic Complex adalah antibiotik semulajadi. Ia membantu mengelakkan jangkitan kuman yang boleh memburukkan lagi jerawat.

 

Bila tiada lagi jerawat baru keluar, anda boleh cuba tips ini pula untuk hilangkan parut jerawat berlubang.

 

Testimoni Pengguna:

testi siti suhaila jerawat batu nanah

Nak cantik, tak boleh tergesa-gesa. Bila salah guna produk, buruk akibatnya. Muka lagi teruk daripada sebelum guna produk yang salah tu. Menyesal kan?

 

Kini anda dah tahu penyelesaiannya. Nak biarkan jerawat batu terus bermaharajalela di muka anda? Usah tunggu lagi. Cepat hubungi Ros di 019-367 3245.

 

Cara Order:

1. Kalau nak order sendiri, boleh klik ORDER NOW.

Kalau anda order sendiri, jangan lupa untuk whatsapp Ros di 019-367 3245 juga untuk konsultasi. Ros nak bagitau cara makan yang berkesan untuk anda- customer Ros yang tersayang!

 

2. Kalau ada nak tanya soalan apa-apa soalan berkaitan produk ini, boleh whatsapp Ros di 019-367 3245.

 

3. Kalau nak tahu macam mana nak dapat harga lagi best, whatsapp Ros di 019-367 3245. Ros kongsikan bagaimana anda boleh dapat harga 15-20% lagi murah. 🙂

 

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply titan

    teringat masa kecik dulu..

    letak ubat gigi aje.

    hehe
    titan recently posted… Komisen TERAKHIR dari Ashadee.comMy Profile

    17 February 2016 at 6:23 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge