Follow:
Bisnes

Bisnes Apa Modal Serendah RM xx Je?

Assalamualaikum

 

Anda ada pengalaman buat bisnes? Berapa modal anda? Kalan RM xx je, oklah tu. Tak perlu sampai kena buat pinjaman atau korek simpanan untuk buat modal.

 

bisnes apa yang modal rendah

 

Al-kisahnya dulu-dulu, ada orang ajak Ros buat bisnes MLM ni. Siap suruh Ros buat pinjaman bank lagi untuk dapatkan modal. Huh.. memikirkan hutang pelajaran pun belum habis, Ros pun baru je mula kerja, rumah pun tak beli lagi masa tu, memang Ros tolaklah.

 

Alhamdulillah.. syukur sangat Ros tak terjebak dalam MLM tu.

 

Tapi kan..

 

Selepas tu, Ros terjebak dalam MLM lain pula. Huhuhu.

 

Tonton sekejap video 1 minit ni sebelum Ros sambung cerita Ros.

 

Mesti anda dah tahu sekarang bisnes apa yang Ros terjebak buat. Ye.. bisnes Shaklee.

 

Alhamdulillah.. Modal bisnes ni hanya RM 69 iaitu yuran keahlian. Kalau tak nak buat bisnes, takpe. Anda boleh terus menikmati produk Shaklee pada harga ahli.

 

Awal-awal dulu Ros pun makan sendiri. Tapi lepas dah rasa, produk Shaklee ni bagus, baru Ros mula berkongsi dengan kawan-kawan. Lama-lama ‘terbisnes’ pula. Takkan nak berhenti pula. Permintaan terhadap produk Shaklee ni sentiasa ada. Produk Shaklee juga terbukti selamat, semulajadi dan berkesan.

 

Walaupun anda bekerja, anda masih boleh buat part-time Shaklee sebagai persediaan nak jadi Working At Home Mother (WAHM). Ramai mak-mak nak sangat duduk rumah jaga anak sendiri kan. Tapi disebabkan kos sara hidup sekarang ni makin meningkat, terpaksa juga keluar mencari rezeki.

Baca juga  >> Peluang Menjana Pendapatan Secara Online Walaupun Bekerja << .

 

Walaupun ada kerja bagus, Ros suka buat Shaklee. Anda boleh baca kenapa Ros masih buat Shaklee walaupun ada kerja bagus.

 

Banyak kelebihannya menjadi ahli jika selama ni memang anda amalkan supplement Shaklee. Daftar terus menjadi ahli untuk menikmati  Kebaikan Manjadi Ahli Shaklee yang mungkin pengedar anda tak beri tahu sebelum ni.

 

Berminat nak buat bisnes Shaklee? Hubungi Ros di 019-367 3245 sekarang juga. Ros akan bimbing anda agar tercapai hasrat anda mempunyai perniagaan sendiri.

signature Ros Ahmad1

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge