Follow:
Umum

Bertukar Jenama Boleh Mengubah Hidup Anda

Assalamualaikum

Dulu-dulu Ros takde pun ambil supplement apa-apa pun. Rasa macam cukuplah makan makanan berkhasiat.
.
Masa mula ambil Shaklee untuk set menyusu, Ros tertarik dengan perkongsian dalam blog seorang ibu menyusu ni. Dia ambil Shaklee. Ros pun terbeli set menyusu dia.
.
Lepas dah pakai sendiri Shaklee baru Ros tahu Shaklee ni semulajadi dan selamat. Ada saintis sendiri yang kaji setiap bahan yang digunakan.
.
Lagi best bila Ros dah berbisnes, baru Ros tahu pasal Landmark study ni. Ada pihak ketiga buat kajian ke atas 3 kumpulan untuk mengkaji keberkesanan produk Shaklee.

1472426578059
.
Hasil kajian tersebut benar-benar WOW. Tu menambahkan lagi kepercayaan Ros terhadap Shaklee.
.
Kita makan supplement nak improve kesihatan kan. So pilihlah brand yang betul.

Nak tahu lanjut mengenai Shaklee? Hubungi Ros di 019-367 3245.

.
#tsunamishaklee

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge