Follow:
Umum

Bagaimana nak dapatkan percutian percuma di hotel 5 bintang?

Assalamualaikum

Percutian percuma? Biar betul? Ada ke orang nak taja? Ros awal-awal pun macam tak percaya je. Siapa la nak taja sampai ke penginapan percuma di hotel 5 bintang pulak tu. Tapi memang betul pun ada pihak yang sanggup taja.

Tahun ni pihak tersebut telah menaja penginapan di Palace of The Golden Horses? Hai.. Kalau nak pergi sendiri entah bila boleh pergi kan.

Jom tengok bilik yang disediakan untuk Yang Bertuah.

hotel

Tahu tak anda siap ada surpise lagi setiap malam. Oh kalau nak tahu Yang Bertuah menginap selama 3 hari 2 malam. Oh.. 2 kali lah surprise. Surprise pertama adalah Collegen Powder dari Shaklee. Surprise malam kedua pula Shawl daripada Burberry. Ori tau..

shawl

Makanan pun ditaja. Breakfast di Palace of The Golden Horses. Malam pertama Majestic Nite Dinner di Grand Hyatt Hotel. Malam kedua pula di MIECC. Makanan sudah tentu sedap-sedap belaka.

mknn

Untuk lunch pula, Yang Bertuah dapat duit poket RM 50 untuk beli lunch sendiri. 2 kali lunch maksudnya penaja beri RM100 setiap orang. Wow..

Bukan tu je.. jalan-jalan pun ditaja. Yang Bertuah dapat berjalan-jalan ke Muzium Diraja, KLCC, Aquaria dan Central Market tanpa perlu keluarkan sesen pun. Percuma lagi!

Tunggu ada lagi.. Yang Bertuah diraikan di dalam satu conference yang gilang gemilang yang turut dimeriahkan oleh Ratu Rock Malaysia, Ella. Tak caya? Tonton video ni sampai habis.

Video yang anda tonton tadi adalah highlight National Conference Shaklee 2015. Shaklee meraikan mereka yang telah bekerja keras menyampaikan kesedaran bahawa supplement semulajadi, selamat dan berkesan adalah penting untuk kehidupan yang lebih sihat. Mereka yang diraikan memang bertuah.

ella

Banyak lagi yang menarik sepanjang conference berlangsung. Kalau Ros tulis semua memang tak habis la. Anda tengok video tadi tak rasa teruja ke?

Antara yang diraikan adalah Million Dollar Earner.

million dollar earnerAnda dah mula terujakan.. hubungi Ros di 019-367 3245, Ros akan ceritakan bagaimana mereka bermula dari bawah sampai mereka boleh bergelar Million Dollar Earner.

Ros Ahmad

019- 367 3245

Shaklee ID: 1134 656

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Percutian Bajet

    Best le kalau ada orang sponsor, sis. Sapa taknak ye tak? Anyway, semoga berjaya. Kalau nak bercuti, lihat tempat menarik kat sini. Tempat menarik di Malaysia.
    Percutian Bajet recently posted… Bercuti ke Pulau Kapas, TerengganuMy Profile

    5 July 2015 at 12:38 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge