Follow:
Kewanitaan, Tips

Cara Atasi Period Tidak Teratur Dalam Masa 4 Minggu

Assalamualaikum

Puan Ija Ramli sebelum ini ada masalah kewanitaan iaitu period tidak teratur. Ramai lagi wanita di luar sana menghadapi masalah yang sama seperti Puan Ija Ramli. Period tidak datang selama setahun. Bagi yang menghadapi masalah ini, mesti tahu sepanjang period tak datang ni, mood semacam je. Badan pula rasa letih dan tidak selesa. Puan Ija memang dah terdesak untuk cari cara atasi period tidak teratur beliau.

atasi period tidak teratur

Kerana kasihkan suami dan tidak lagi mahu jadi isteri yang moody, ibu yang asyik rasa macam nak marah anak-anak je, Puan Ija pun gugel mencari penyelesaian. Terjumpalah beliau dengan satu blog ini. Jom tengok apa yang Puan Ija Ramli jumpa daripada blog tersebut.

Puan Ija Ramli mengambil produk Shaklee yang terdiri daripada:

  1. Vitalea with Iron Formula- 120 biji
  2. B-Complex- 120 biji
  3. Vitamin C- 180 biji
  4. GLA Complex- 60 biji

Selepas mengambil keempat-empat supplement di atas selama 3 minggu tanpa miss, period beliau datang semasa minggu ke-4. Alhamdulillah beliau berusaha mengatasi masalah beliau. Dengan izin Allah jugalah, masalah beliau dapat diatasi.

Kini suami beliau senyum memanjang je kerana beliau kini tidak lagi moody. Hubungi Ros di 019- 367 3245 untuk menjadi seorang isteri yang lebih bertenaga, ceria dan membahagiakan sekarang. Usah tunggu masalah bertambah melarat, baru nak cari solusi.

Ros Ahmad

019- 367 3245

Shaklee ID: 1134 656

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

  • Reply AinulMalik

    Period tak teratur pun selalu buatkan kita emo tak tentu masa 😉 terima kasih atas info ini

    4 March 2015 at 3:29 am
    • Reply Ros

      sama-sama Ainul. moga bermanfaat.

      4 March 2015 at 8:47 am
  • Reply Ibu Zarith

    Bila period tak teratur, memang emosi pon tak stabil. Especially yang nak menimang cahayamata kan?
    Ibu Zarith recently posted… Merawat Denggi Secara SemulajadiMy Profile

    4 March 2015 at 7:32 am
    • Reply Ros

      betul tu. kalau period dah stabil, senang nak kira waktu subur kan.

      4 March 2015 at 8:48 am

    Leave a Reply

    CommentLuv badge