Follow:
Kesihatan Optimum, Set Tekanan Darah Tinggi

3 Cara Atasi Tekanan Darah Tinggi Agar Dapat Tengok Anak Membesar

Assalamualaikum

Baru-baru ni Ros dengar daripada seorang rakan yang bekerja di hospital, ramai orang dewasa di negara kita dah ada tekanan darah tinggi. Muda lagi tu. Tak masuk umur 40 an pun lagi. Anak-anak pun masih kecil lagi. Kesian kan..

 

Oleh sebab itu, Ros nak kongsikan dengan anda, bagaimana Encik Fahmy berjaya mengatasi masalah darah tinggi beliau. Beliau mempunyai masalah obesiti, kolestrol tinggi dan tekanan darah tinggi. Selepas melakukan 3 cara atasi tekanan darah tinggi ini, beliau lebih sihat.

 

Anda boleh tonton sendiri perkongsian beliau dalam video pendek ini.

 

Apa yang Encik Fahmy lakukan adalah:

1. Ubah cara hidup

Kalau dahulu beliau selalu tidur lewat, sekarang beliau akan pastikan beliau tidur awal. Beliau juga akan memastikan beliau tidak stress.

 

2. Amalkan cara hidup sihat

Beliau akan bersenam setiap hari selama 30 minit. Memang digalakkan oleh pakar kesihatan untuk kita kekal aktif setiap hari. Paling kurang, berjalan selama 30 minit.

 

3. Amalkan supplement tambahan

Beliau juga turut mengambil supplement untuk meningkatkan kesihatan diri beliau. Beliau mengambil Omega Guard, Vitamin C, Garlic Complex, Phytocol dan juga B-Complex. Setiap supplement ini ada fungsinya untuk mengatasi tekanan darah tinggi beliau.

 

Selepas beliau mengamalkan Set Tekanan Darah Tinggi di atas, tahap kolestrol beliau menjadi normal. Apa yang best lagi, beliau turut hilang 13 kg dalam masa 3 bulan. Syukur Alhamdulillah.

 

Jika suami anda ada masalah tekanan darah tinggi juga, dapatkan Set Tekanan Darah Tinggi sekarang. Jangan tunggu sampai doktor cakap, nyawa suami anda dalam bahaya. Mesti anda taknak anak-anak kehilangan bapa pada usia yang masih muda. Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk order. Ros akan bantu anda sebaik mungkin.

 

Cara Order:

1. Kalau nak order sendiri, boleh klik ORDER NOW.
Kalau anda order sendiri, jangan lupa untuk whatsapp Ros di 019-367 3245 juga untuk konsultasi. Ros nak bagitau cara makan yang berkesan untuk anda- customer Ros yang tersayang!

 

2. Kalau ada nak tanya soalan apa-apa soalan berkaitan produk ini, whatsapp Ros di 019-367 3245.

 

3. Kalau nak tahu macam mana nak dapat harga lagi best, whatsapp Ros di 019-367 3245. Ros kongsikan bagaimana anda boleh dapat harga 15-20% lagi murah. 🙂

 

Ros Ahmad

019-367 3245

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge